Alkalmazás

Vibráló köszörűk elszívása gitt csiszolásakor

Vibráló köszörűk elszívása gitt csiszolásakor

Nagynyomású szűrőegységeket gyártunk a rezgő köszörűk kiszívására gitt csiszolásakor. A rezgő köszörűk elszívása abból áll, hogy a nagynyomású szívótömlőt közvetlenül a vibráló daráló fúvókájához csatlakoztatják. A tömítőanyagot csiszolópapíron keresztül szívják ki, amely már fel van szerelve a gyártó szívónyílásaival. Ha a tömítőanyagot nagy nyomáson szívják közvetlenül az őrlőből, a csiszolt port nem az őrlőkamrába terítik, hanem közvetlenül a nagynyomású szűrőegységbe szívják.

Gyártunk mind egy kisméretű rendszert egy rezgő tömítő daráló kinyerésére, mind pedig a központi nagynyomású rendszereket, amelyeket egész őrlőfülkék központi kivonására használunk, ahol egyszerre akár 10 tömítő daráló is szívódik. A nagynyomású extrakciót autók festéküzleteiben is használják a festék csiszolásának a karosszéria javításakor történő kinyerésére. A tömítőanyag-elszívó rendszer nagy vákuumú extrakciós turbinával van felszerelve, amelyet egy frekvenciaváltó vezérel, az alkalmazott köszörűk számától függően.
Vibráló köszörűk elszívása gitt csiszolásakor

Nagy vákuumú extraktorok


Gyártunk G&G Vacuum JET szűrőegységeket. Ezek nagy vákuumú szűrőegységek, amelyeket tömítőanyagok csiszolására szolgáló központi szívó rendszerekhez terveztek. A nagy vákuumú berendezéseket 200–8000 m3/h szívókapacitásokra tervezték -70 kPa teljes vákuumig. A szűrőket robbanásveszélyes porokhoz tervezték, és ha védőmembránnal vannak felszerelve, akkor az egységeket az ATEX szerint robbanásveszélyes porokhoz tervezték. Nagy vákuum turbinával felszerelt Micro JET szűrőegységeket gyártunk a legkisebb tömítőanyag-elszívó rendszerek számára. A szűrőegységek a szűrőközeg automatikus regenerálásával vannak ellátva ellenáramú sűrített levegővel. A szétválasztott gitt port az ügyfél igényei szerint vagy a szívócsiszolók számának megfelelően 20–200 literes gyűjtőedénybe halmozzák fel.

Vibráló köszörűk elszívása gitt csiszolásakor

Professzionális extrakció a festékjavítás során


A festett alkatrészek javításainak kinyerése zárt kabinokban történik, a kipufogócső központi elosztásával. Nagynyomású rozsdamentes acélcsöveket használunk, amelyek kapcsokkal vannak összekötve. A szívócső egyes végeihez pneumatikusan nyitható elzáró szelep van felszerelve. A csappantyút úgy vezérlik, hogy sűrített levegőt vesz egy rezgő darálóból. Amint a munkavállaló őröl, a zárófedél automatikusan kinyílik, és a daráló így csatlakozik a szívóhoz. A darálót a szívóhoz csatlakoztatva a szűrőrendszer automatikusan növeli szívóerejét. Ha a munkavállaló abbahagyja a daráló használatát, a daráló sűrített levegő bevitele megszakad, az elzáró fedél bezárul és a szűrőegység automatikusan csökkenti a szívóteljesítményt. Professzionális rendszereket tervezünk és szállítunk festéküzletekhez és gittcsiszoló üzletekhez folyamatos járművezetékekhez, kocsik és buszok gyártásához vagy javításához.

Lépjen kapcsolatba velünk

Dolgozzunk együtt


Ha csiszolóműhelyben vagy festéküzemben működő extrakciós rendszer beszerzésével vagy rekonstrukciójával foglalkozik, együttműködést kínálunk Önnek a projektdokumentáció megtervezésében és feldolgozásában, egy komplett extrakciós rendszer előállításában és a teljes extrakciós technológia megvalósításában. Örülünk, ha felveszi velünk a kapcsolatot.