Konfigurátor
Alkalmazás

A rezgőcsiszolók kivonása a gitt csiszolásakor

A rezgőcsiszolók kivonása a gitt csiszolásakor

Az alkalmazás leírása

A REZGŐCSISZOLÓK KITERMELÉSI FOLYAMATÁNAK PROBLÉMÁJA A GITT ŐRLÉSE SORÁN

Nagynyomású szűrőegységeket gyártunk a vibrációs csiszológépek elszívásához, amikor gittet csiszolnak. A vibrációs csiszológépek elszívása abból áll, hogy egy nagynyomású elszívótömlő közvetlenül a vibrációs csiszológép fúvókájához csatlakozik. A gitt elszívása a csiszolópapíron keresztül történik, amely a gyártótól elszívónyílásokkal van ellátva. A közvetlenül a csiszológépből történő nagynyomású tömítőanyag-elszívás használatakor a csiszolópor nem szóródik a csiszolószekrény területére, hanem közvetlenül a nagynyomású szűrőegységbe szívódik.

 

Gyártunk egy-egy vibrációs tömítőanyag-csiszológép elszívására szolgáló kis rendszereket és egész csiszolófülkék központi elszívására szolgáló központi nagynyomású rendszereket is, ahol egyszerre akár 10 tömítőanyag-csiszológépet is elszívnak. A nagynyomású elszívást autófestő műhelyekben is használják a karosszériajavítás során a festékcsiszolás elszívására. A tömítőanyag-elszívó rendszer nagynyomású elszívó turbinával van felszerelve, amelyet egy frekvenciaváltó vezérel az alkalmazott csiszolók számától függően.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása
Vissza az alkalmazásokhoz

Csiszológépek nagynyomású elszívása

G&G Vacuum JET szűrőegységeket gyártunk. Ezek nagynyomású szűrőegységek, amelyeket a gittcsiszoláshoz használt központi elszívórendszerekhez terveztek. A nagynyomású egységeket 200 m3/h és 8000 m3/h közötti elszívási teljesítményre tervezték - 70 kPa teljes vákuum mellett. A szűrők nem robbanásveszélyes porokhoz készültek, védőmembránnal felszerelve pedig az ATEX szerint robbanásveszélyes porokhoz.

Professzionális nagynyomású extrakció festékjavításhoz

A festett alkatrészek javításának elszívása zárt fülkékben történik, központi kipufogócső-elosztással. Nagynyomású rozsdamentes acélcsöveket használunk, amelyeket kapcsokkal kötünk össze. A kipufogócső mindkét végén egy-egy pneumatikusan nyíló elzárószelep van felszerelve. A csappantyú működtetése egy rezgőcsiszolóból származó, nyomás alatt lévő levegő vételével történik. Amikor a munkás csiszol, az elzáró csappantyú automatikusan kinyílik, és a csiszológép így a kipufogógázhoz csatlakozik. A csiszológépnek az elszíváshoz való csatlakoztatásával a szűrőrendszer automatikusan növeli az elszívási kapacitást. Ha a dolgozó abbahagyja a csiszológép használatát, a csiszológép által beszívott nyomólevegő megszakad, a zárószárny bezáródik, és a szűrőegység automatikusan csökkenti az elszívási kapacitást. Professzionális rendszereket tervezünk és szállítunk festék- és tömítőanyag-csiszoló berendezésekhez folyamatos gyártósorokhoz az autóiparban, a gyártásban vagy a vagon- és buszjavításban.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.