Konfigurátor
Alkalmazás

Elszívás folyamatos festőműhelyek számára

Elszívás folyamatos festőműhelyek számára

Az alkalmazás leírása

A megoldás az állandóan eltömődött szűrőkre

Képesek vagyunk megoldani a festőműhely folyamatosan csökkenő elszívási teljesítményének problémáját, amelyet az eltömődött szűrőszövet okoz. A szűrőszövet regenerálásával ellátott szűrőegységet szerelünk be, és nem naponta egyszer, hanem 3 évente cseréli a szűrt szőnyeget.

 

Jet BAG vagy Flat HOUSE szűrőegységet fogunk használni, amely a sík szűrőcsövek regenerálásával van felszerelve, ellenáramú, nyomás alatt lévő levegő segítségével. A szűrőegység biztosítja, hogy a levegő kiszűrje a festékfelverődést, és a szűrt levegőt a rekuperátorba is be lehet vezetni, amely így teljes mértékben védve van a hőátadó felület elszennyeződése ellen.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása
Vissza az alkalmazásokhoz

Levegőcsere a festőműhelyben

Mivel az elszívófalból származó elszívott levegő a festékoldószerekből származó illékony anyagokat tartalmaz, az elszívófalból származó elszívást a csarnokon kívülre kell irányítani. Ez az elszívási módszer kiegyensúlyozatlan levegőegyensúlyt okoz a festékműhely területén belül. Az elszívott levegő hiányát a külső környezetből származó kezelt friss levegővel kell pótolni. A festőműhelyben a levegő pótlása légvisszanyerő berendezésekkel valósul meg.

Elszívó falak nedves festéshez

A szűrés első szakasza lélegző lamellákból áll, amelyeket úgy terveztek, hogy felfogják a nedves festékcseppeket, és biztosítsák azok száradását. A szűrés második szakasza egy nem szőtt szűrőgyapotot használ a festékpor-részecskék felfogására. A szűrés harmadik szakasza aktív szénrészecskéket tartalmazó nem szőtt szövetet használ az illékony szerves anyagok megkötésére. A kis elszívófalakat saját beépített elszívó ventilátorral látjuk el, csatlakozó karimával a levegő kültérre történő elszívásához. A nagy elszívófalakat a bevonatok vagy bevonatszerelvények esetében egy központi csatorna köti össze, és egy központi elszívó ventilátor szívja el a levegőt. Szegmentált festékfal-megoldásokat gyártunk, amelyeket az ügyfél igényei szerint tervezünk.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.