Konfigurátor
Alkalmazás

Fűrészpor elszívása a famegmunkálásban

Fűrészpor elszívása a famegmunkálásban

Az alkalmazás leírása

A FŰRÉSZPOR KINYERÉSÉNEK PROBLÉMÁI A FAMEGMUNKÁLÁSBAN

A fűrészpor kinyerése a famegmunkálásban szerves része bármely fatermék előállításának. A nyers fafeldolgozás során a fűrészpor nedves és nehéz, és a fűrészpor kinyerésének és az azt követő feldolgozásnak a módszere eltér a száraz fűrészporétól. A fafeldolgozó üzemekben gyakran használnak kis mobil fűrészporelszívókat egycélú fafeldolgozó gépekhez és központi fűrészporelszívó rendszereket is. A fűrészpor továbbfeldolgozása is egyre nagyobb prioritást élvez.

 

A fűrészpor tárolása silókban a kazánház számára vagy a fűrészpor brikettálása viszonteladásra. Vállalatunk kis mobil fűrészporelszívókat, szállító ventilátorokat, központi fűrészporelszívó szűrőegységeket, fűrészpor tárolására szolgáló silókat és hidraulikus padlókat tervez és gyárt a beton fűrészpor- és faaprítéktárolókból történő fűrészpor eltávolítására.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása
Vissza az alkalmazásokhoz

Központi fűrészpor elszívás

A központi fűrészporelszívó rendszer tervezésekor mindig igyekszünk megérteni az egyes gépek működését és munkaidőben történő használatát. A szükséges elszívási kapacitásokat a legtöbb esetben a faipari gépek gyártója határozza meg. A központi elszívócsatornát 18 és 23 m/s közötti áramlási sebességre tervezzük. A gyártási idő alatt ritkábban használt gépekhez elzáró csappantyúkat és zsilipeket szerelünk be, hogy az adott gépet le lehessen választani a központi elszívórendszerről, és így elszívási teljesítményt takarítsunk meg a többi, aktívan használt gép számára. A központi elszíváshoz szűrőegységeket gyártunk túlnyomással vagy alulnyomással.

Fűrészpor tárolása silókban

Kiürítő mechanizmussal ellátott silókat gyártunk

A GG silókat ömlesztett anyagok vagy fafeldolgozó üzemekben keletkező apró faanyagok, például fűrészpor, forgács és apríték tárolására használják. A silók leggyakoribb felhasználási területe a fakitermelésben a tényleges termelés során keletkező fűrészpor tárolása. A tárolt fűrészport a kazánház vagy a brikettálósor üzemanyag-ellátásának biztosítására használják. A faipari termelésben a GG silókat fűrészpor-küldő raktárként használják a fűrészpor teherautóval történő szállításához. A fűrészpor és a faforgács tárolásához a siló mindig fel van szerelve egy csigás rendszerrel az anyag kitermelésére. A GG silókat ömlesztett anyagok, például műanyag pellet, adalékanyagok és a gyártási folyamathoz szükséges egyéb nyersanyagok tárolására is használják.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.