Konfigurátor

Fúvókák és robbantókabinok kivonása

Fúvókák és robbantókabinok kivonása

Popis apliace

A ROBBANTÓKABINOK ÉS A ROBBANTÓK KITERMELÉSI FOLYAMATÁNAK PROBLÉMÁI

Porelszívással foglalkozunk a fúvófülkéknél és a fúvókáknál. A porelszívás szerves része a robbantási, robbantási vagy homokfúvási folyamatnak. A robbantás az a technológiai folyamat, amelynek során különböző, általában kemény anyagok felületét nyomás alatt álló csiszolóanyag-részecskék áramával kezelik. A kemény anyagok esetében leggyakrabban használt csiszolóanyagok az acélsörét és az S-granulált acél, a kovahomok, a korund, a ballaszt, az acélszemcse, a fehér öntöttvasszemcse vagy salak, illetve a kerámia mikrogömbök.

 

Az anyag fúvásának oka a szennyeződések eltávolítása a fúvott termék felületéről, hogy a termék készen álljon a későbbi festésre. A rozsdarészecskék, a régi festék és egyéb szennyeződések a robbantás során a robbantási területre kerülnek. Ezeket a porszemcséket egy szűrőrendszer szívja ki és választja el. Alumíniumtermékek fúvásakor alumíniumpor kerülhet ki, amely a levegővel robbanásveszélyes keveréket képezhet, ezért a szűrőrendszer a robbanásveszélyes porok elszívására van felszerelve.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása

Felüljárós és dobos robbantók szívása

A robbantási szívó szűrőrendszer a csiszolóanyag eltávolítása és visszanyerése érdekében elővizelő ciklonnal van felszerelve. A robbantógépet, az előleválasztó kamrát és a szűrőegységet összekötő csővezeték SKIII vastagfalú kivitelű, mivel a robbantógépek porelszívása nagy mennyiségű abrazív porszemcsét tartalmaz, amelyek áthatolnak az elszívó csővezetéken és a könyökcsöveken. A szűrőegységet mindig előválasztó kamrával látjuk el a durva koptató részecskék leválasztására a szűrőközeg védelme érdekében.

A robbantókamrák kitermelése

A fúvókamrákat nagyméretű termékek, például öntvények vagy nagyméretű hegesztett alkatrészek felületi fúvására használják. A fúvókamrákat nagyméretű alkatrészek, például autóvázak mechanikus fúvására is használják. A fúvókamra egy zárt fúvóhelyiség, ahol a súrolóanyag-részecskéket nyomás alatt lévő levegővel a felületre fújják. A fúvókamrás munkás speciális ruhát visel, és légzőmaszkkal van felszerelve. A fúvási folyamatból származó porszemcsék és törmelék közvetlenül a fúvókamrába kerül. Ezért a fúvókamrákat hatékony és nagy teljesítményű légelszívó és szűrőrendszerrel látjuk el. A fúvókák elszívási teljesítménye biztosítja a magas, óránként kb. 150-szeres légcserét. A fúvókák elszívásának kialakításakor a szívónyílásokat a kamra alján helyezzük el, a szűrt levegőt pedig a kamra tetején vezetjük vissza. A fúvókamra belsejében az áramlást felülről lefelé irányulóan alakítjuk ki, ami a fúvókamra belsejében lévő levegő rendkívül hatékony tisztítását eredményezi.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.