Konfigurátor
Alkalmazás

Hideg plazma - szagtalanítás

Hideg plazma - szagtalanítás

Az alkalmazás leírása

Az ipari folyamatok kipufogógázainak szagcsökkentése

Hideg plazma technológiát, illetve aktív oxigént vagy ózont használunk a technológiai kipufogógázokból származó szagok csökkentésére. Együttműködünk a technológia gyártójával, az AEROX B.V.-vel, amely abszolút vezető szerepet tölt be ezen a területen. A szagtalanítási technológia megfelelő átalakításokkal meglévő kéményekre is felszerelhető. Egy Aerox B.V. modul maximális teljesítménye a szagok csökkentésére képes egy technológiai kipufogógázban Q= 200.000 m3/h elszívott levegőmennyiségig. A szagtalanító egység felszerelésének előfeltétele az elszívott levegő előírt tisztasága, amelynek porszemcséktől mentesnek kell lennie. A hidegplazma-berendezés telepítése előtt előzetes lépésként nedves vagy száraz szűrőrendszert alkalmazunk. Nedves szűrést gyártunk és szállítunk, beleértve a hulladékiszap-eltávolítási technológiát a ragadós vagy olajos maradék iszapot tartalmazó alkalmazásokhoz vagy a magas páratartalmú kipufogógázokhoz. A leggyakoribb alkalmazások az öntödei technológiában, a vegyiparban vagy az élelmiszeriparban találhatók. Megtervezzük, megtervezzük és megvalósítjuk az Ön számára a technológiát.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása
Vissza az alkalmazásokhoz

Nedves porleválasztás hideg plazma előtt

A nedves porleválasztási technológiát az olajos, ragadós vagy nagyon nedves közegű technológiai kipufogógázok esetében alkalmazzuk, valamint minden olyan helyen, ahol nem lehetséges a száraz szűrőegységek használata. A nedves leválasztás gáz- vagy porrobbanásveszélyes zónákkal rendelkező technológiák poreltávolítására is alkalmas. Nedves leválasztási technológiákat tervezünk és gyártunk, beleértve az iszapkezelést is. A kilépő gázok tisztaságát 0,5-2 mg/m3 tartományban, a legsúlyosabb esetekben akár 10 mg/m3 TZL-t is elérhetjük.

Szárítsa meg a ruhaszűrőket hideg plazma előtt

Átfogó megoldást kínálunk a tervezéstől a gyártáson át a megvalósításig.

Száraz szövetszűrőket gyártunk, beleértve a kapcsolódó perifériákat, beleértve a hidegplazma-technológiával történő kommunikációt is. Mi szállítjuk a technológiát az elszívó berendezéstől a kipufogócsőig. Elektromos kapcsolóberendezéseket gyártunk és telepítünk a teljes technológia vezérléséhez, beleértve a hatékonyság ellenőrzését és a távoli irányítást. Megvalósításaink közé tartoznak az AEROX technológiát alkalmazó szárazlevegő-szűrő rendszerek, amelyek teljesítménye több mint 200 000 m3/h, a VOC-maradékok jóval 1 mg/m3 alatt maradnak.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.