Konfigurátor

Kivonás alumínium vágásakor

Kivonás alumínium vágásakor

Popis apliace

A KITERMELÉSI FOLYAMAT PROBLÉMÁI AZ ALUMÍNIUM FORGÁCSOLÁSÁNÁL

Amikor az alumíniumot fűrészlapokkal vágják, nagy mennyiségű alumínium fűrészpor keletkezik. A nagy teljesítményű automata vágógépeknél az alumínium fűrészpor mennyisége olyan nagy, hogy a hatékony termelés érdekében a fűrészpor kézzel történő eltávolítása nem lehetséges, ezért az eltávolítást elszívó rendszerek végzik. Az elszívórendszer állandó huzatot biztosít az elszívósoron, hogy az alumíniumforgács ne ülepedjen le a gép belsejében és az elszívósoron. A szűrőrendszer egy nagyméretű leválasztókamrával van felszerelve, amely az elszívott fűrészpor köztes tárolójaként szolgál.

 

Az elszívórendszert úgy tervezték, hogy ellenálljon az elszívott hűtőemulzió hatásainak. A szűrt levegő kivezetése a gyártócsarnokon kívülre javasolt, de ha másodlagos szűrési fokozatot használnak, a szűrt levegő visszavezethető a csarnokba. Az elszívócsatornának sima, karimásnak kell lennie, hogy a szegecsek vagy önmetsző csavarok éles pontjain ne akadjon meg a fűrészpor.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása

Alumínium fűrészpor és jellemzői

Bár ez egy olyan alumínium anyag, amelynek pora erősen robbanásveszélyes, az összegyűjtött fűrészpor keverék, frakciójának mérete miatt, nem képez robbanásveszélyes keveréket a levegővel. Az alumíniumreszelék hajlamos összecsomósodni és boltozatokat képezni, amikor egymáshoz érnek. A leválasztott hulladék nagyon terjedelmes és alacsony fajsúlyú. A fűrészpor tömörítéséhez a szűrőegység alá egy brikettálóprést lehet telepíteni, amely a terjedelmes fűrészport tömörített alumíniumbriketté tömöríti.

Szűrőegység az alumínium profilvágás elszívásához

Ellenáll az anyag gyűrődésének még folyamatos vágási folyamatok esetén is

Az alumínium fűrészpor kinyerésére szolgáló szűrőberendezés nagyon speciális kialakítású. A szűrőközegek sima, lapos csövek, amelyek függőlegesen helyezkednek el. A tömlők regenerálása nyomás alatt lévő levegővel történik. A szűrő sajátossága, hogy nincs belső terelőlap, megerősítés vagy bármilyen akadály, amely hozzájárulna az alumíniumsalak-ívek kialakulásához. Nagyon fontos tervezési jellemző az egyes szűrőtömlők közötti nagy hézag. A G&G Flat HOUSE szűrőegységek kialakítását kifejezetten ehhez az alkalmazáshoz igazítottuk.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.