Konfigurátor
Alkalmazás

Kivonás élelmiszer-feldolgozó üzemekben

Kivonás élelmiszer-feldolgozó üzemekben

Az alkalmazás leírása

A KIVONÁSI FOLYAMAT PROBLÉMÁI AZ ÉLELMISZER-FELDOLGOZÓ ÜZEMEKBEN

A nagy teljesítményű elszívás az élelmiszer-feldolgozó üzemekben nagyon fontos a tiszta munkakörnyezet biztosítása érdekében. A gyártósor területén szabadon terjedő por szennyeződések és baktériumok forrása lehet, amelyek az élelmiszer-előállításban egyáltalán nem kívánatosak. A gyártósor sarkaiban lerakódott élelmiszerpor robbanásveszélyes környezetet teremthet, és így veszélyt jelenthet a gyártómunkások számára. Az élelmiszeripari porelszívás fő alkalmazási területei a cukorporelszívás, lisztporelszívás, fűszerporelszívás, termékcsomagoló elszívás. 

 

Az élelmiszerpor-elszívás megoldható központilag egy központi szűrőegységgel és az egyes porelszívási pontokhoz vezető csővezetékekkel. A helyi porforrások elszívása helyben, kis helyi szűrőegységek segítségével történhet. A szűrőegységek attól függően változnak, hogy a leválasztott anyagot az élelmiszer-előállításban használják-e tovább, vagy a hulladékáramba kerül. A szűrőegységeket és a teljes elszívórendszereket rozsdamentes acélból gyártják és szállítják.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása
Vissza az alkalmazásokhoz

Élelmiszerpor központi elszívása

Az élelmiszerpor erősen robbanásveszélyes, és főként cukor- és lisztpor. A központi elszívórendszert ezért biztonsági berendezésekkel kell felszerelni a robbanások felszabadítása és továbbadásának megakadályozása érdekében. A gyártási folyamatban tovább használt termékkel érintkező szűrőegységek az élelmiszeriparban való használatra engedélyezett anyagból készülnek, szűrőanyaggal és tömítésekkel együtt.

A gabonaszállítási útvonalakra való törekvés

helyi - pontszűrők használata

A gabonaszállítási útvonalak, a vetés, a selejtezés aspirációjához helyi - pontszerű szűrőket használunk. A pontszűrő egységek segítségével szívó redlereket, csigás szállítószalagokat és elevátorokat alkalmazunk. Ez egy olyan szűrőrendszer, ahol az elszívott por visszakerül az anyagszállítási útvonalra. Ezek a szűrők nem arra szolgálnak, hogy a port elválasszák a szállított terméktől, hanem csak a szállítóút porát porozzák. A pontszűrő vákuumot tart fenn a szállítószalagban, és ez lehetővé teszi a levegő beszívását a szállítószalag belsejébe, így megakadályozza a por terjedését a gyártási területre. A G&G Local JET pontszűrők vízszintes kivitelben kaphatók a redler- és csigás szállítószalagok pormentesítésére, valamint függőleges kivitelben a liftek pormentesítésére. A kis helyi szűrők teljesítménye 900 m3/h-tól 7000 m3/h-ig terjed.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.