Konfigurátor
Alkalmazás

Lézeres és plazmaszívás

Lézeres és plazmaszívás

Az alkalmazás leírása

A lézer- és plazmaextrakciós eljárás problémái

A lézeres vagy plazmamegmunkálás során a füst elszívása biztosítja az anyag vágása során felszabaduló füst és füst formájában megjelenő káros anyagok elszívását és szűrését. Az elszívórendszer az elszívóasztalhoz csatlakozik, és biztosítja a füst elszívását alulról. A lézer- és plazmaelszívás során a porszemcsék, a vágott anyag részecskéi és a szikrák is az elszívott füst részei.

 

A szűrőrendszer szikrafogóval van felszerelve, hogy csökkentse a szűrőegység kigyulladásának kockázatát. Textil szűrőegységeket használunk, amelyek mindig fel vannak szerelve a szűrőközeg automatikus regenerálásával, nyomás alatt lévő levegő segítségével. Másodlagos szűrési fokozat használata esetén a lézerből vagy plazmából elszívott szűrt levegő visszavezethető a gyártócsarnokba. Az égetőgépekből történő elszívást nemcsak fémanyagok, hanem műanyag, bőr, papír vagy egyéb lézergravírozó gépek vágásához is biztosítjuk.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása
Vissza az alkalmazásokhoz

Füstcsapdázás lézervágás közben

A lézeres CNC-gépek a gyártótól kezdve olyan asztalokkal vannak felszerelve, amelyeken van egy csatlakozó karima a kihúzóeszköz számára. A kihúzás mindig alulról, azaz a vágandó anyag alatt történik. A professzionális CNC-gépek automatikus csappantyúkkal vannak felszerelve, amelyek az asztal elszívó szekcióit nyitják/zárják, ahol a vágófej mozog.

Égetőgépek elszívásához szükséges alkatrészek

A szűrőrendszer a kipufogócsőben elhelyezett szikraleválasztóval van felszerelve. A szikraleválasztó elválasztja a belépő szikrákat és a durva szennyeződéseket, mielőtt a szűrőrendszerbe kerülnének. A szűrőközegek vagy magas hőmérsékletnek ellenálló anyagú szűrőbetétek, vagy szűrőszövet tömlő. A szűrőanyag típusát és a szűrőszerkezetet a szűrési technológia kilátásai és a szűrőegység elhelyezéséhez rendelkezésre álló hely függvényében választják ki. A szűrőegység mindig fel van szerelve a szűrőközeg automatikus regenerálásával, nyomás alatt lévő levegő segítségével. A regenerálás a szűrő nyomásveszteségének függvényében automatikus. Az elszívó ventilátor a szűrt levegő oldalán helyezkedik el. A ventilátor nyomásosztálya az égetőgép és a szűrőberendezés közötti távolságnak megfelelően kerül kiválasztásra. Leggyakrabban 2500 Pa és 3500 Pa közötti nyomású ventilátorokat használunk. A szűrt levegőt nyári/téli üzemmódban osztjuk szét, ahol télen a levegő visszakerül a csarnoktérbe, ahol egy másodlagos szűrő - szűrőhüvely - segítségével osztjuk szét a térben. A nyári időszakban a szűrt levegőt a szabadba fújjuk.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.