Konfigurátor
Alkalmazás

A termékek fémesítéséből származó por eltávolítása

A termékek fémesítéséből származó por eltávolítása

Az alkalmazás leírása

A TERMÉKEK FÉMEZÉSÉBŐL SZÁRMAZÓ POR ELTÁVOLÍTÁSÁNAK PROBLÉMÁI

A fémezés az előolvasztott fémréteg felhordását jelenti a fémezett termék felületére. Más szóval a termék forró permetezése. Ezt a technológiát lappolásnak is nevezik. A metallizálást a termék vagy alkatrészeinek felületvédelmeként alkalmazzák, ahol a hordozóanyag fokozott kémiai korrózióállóságára van szükség.

 

A fémezés során a fémező anyagot - cinket vagy alumíniumot - egy fémező pisztolyban megolvasztják, és nyomás alatt lévő levegővel a felülethez gyorsítják. A metálozás során azonban nem az egész anyag tapad a kezelendő felülethez, hanem csak egy része. A metálozás során a megmaradt anyag a metálozó dobozban szétterül, és nagyon intenzíven el kell szívni, a levegőt pedig szűrni kell. A levegő és a fémrészecskék robbanásveszélyes keveréket alkotnak, ezért a levegőelszívó és szűrőrendszert a robbanásveszélyes porok elszívására kell tervezni. Az elszívórendszerbe kerülő fémrészecskék már ismét szilárd állapotban vannak.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása
Vissza az alkalmazásokhoz

Szűrőegységek fémezéshez

Nagy szűrőfelülettel rendelkező egységek ATEX-konstrukciója

A fémezési folyamathoz szükséges elszívást a fémezési terület intenzív szellőztetésére tervezték. Ennek oka, hogy biztosítani kell a robbanásveszélyes por elszívását, hogy a dobozban ne legyen olyan porkoncentráció, amely robbanást okozhat. A fémezéshez használt elszívó és szűrőrendszer vastag falú Skii elszívócsővel van kialakítva, amely biztonsági csappantyúval van ellátva, hogy megakadályozza a nyomáshullám terjedését a fémezési területre. Szűrőberendezésként egy antisztatikus kivitelű textilszűrő egység használatát javasoljuk, amely +40 kPa-ig nyomásálló borítással rendelkezik. A szűrőegység túlnyomás-membránokkal van felszerelve, amelyek robbanás esetén megrepednek, és a túlnyomást a biztonságos területre engedik. A szűrőegységet mindig a szűrőközeg automatikus regenerálásával látják el nyomott levegő segítségével, így a szűrőegység folyamatos működésre képes. A teljes légelszívó és szűrőrendszert mindig a megrendelő igényei, a munkahely mérete vagy a fémesítő fülke gyártójának követelményei szerint tervezzük, gyártjuk és szállítjuk.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.