Konfigurátor
Alkalmazás

Szívás csiszoláshoz és polírozáshoz

Szívás csiszoláshoz és polírozáshoz

Az alkalmazás leírása

A csiszolópor elszívása a légelszívó és szűrőrendszerek egyik leggyakoribb alkalmazási területe. A termékcsiszolás a legtöbb gyártási művelet része, nem csak a gépiparban. A gépiparban és az autóiparban a fémtermék-csiszoló elszívás leggyakoribb alkalmazása a festés előtti hegesztési varratok csiszolása. A csiszolásnak nem feltétlenül kell száraz folyamatnak lennie, ahol száraz porszemcséket szívunk el, de a CNC megmunkálásban gyakran alkalmazzák a hűtőemulzióval történő csiszolást.

 

Építőipari alkatrészek gyártása során a téglaülések felületének csiszolása és sok más alkalmazás fordul elő. Minden száraz csiszolási eljárásra jellemző, hogy a lecsiszolt anyag nagyrészt a csiszológép munkaterületére kerül. Egy hatékony elszívó rendszer biztosítja, hogy a porszemcsék a szűrőegységbe kerüljenek, és a dolgozók egészségét védjék.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása
Vissza az alkalmazásokhoz

Csiszológépek kivonása

Az őrlőüzem elszívórendszerének tervezésekor mindig igyekszünk megérteni az őrlőüzem méretarányos elrendezését. Az egyes csiszolóüzemek munkaállomásai eltérő méretűek, és meg kell határozni a megfelelő elszívott levegő mennyiségét. Kisebb csiszolási területek esetén ideális megoldás az olyan elszívós csiszolóasztalok használata, amelyek a porelszívást lefelé az asztallapba és az asztal hátuljába, a csiszológéptől távolabb is biztosítják. Az egyes csiszolóasztalok ezután egy központi elszívórendszerhez csatlakoznak, amelyhez egy szűrőegység csatlakozik. A nagyobb csiszolóterületek vagy csiszolófülkék ideálisan alkalmasak padlóelszívásra, a fülke tetején lévő szűrt levegőbeömlővel.

CSISZOLÓ EXTRAKCIÓS TÁBLÁZATOK

Speciális csiszolóasztalokat gyártunk alsó és hátsó szívással.

1250 mm, 1500 mm, 1750 mm és 2000 mm méretű munkafelületű, szívócsiszolóval ellátott csiszolóasztalokat gyártunk. A munkafelületet a munkafelületben lévő furatok segítségével alsó szívással látjuk el. A leghatékonyabb elszívás és a dolgozó egészségének védelme érdekében az asztalok hátsó elszívófallal is fel vannak szerelve, amely a finom porszemcséket a dolgozó légzési zónájából távolítja el. A hangsúlyt az asztal minőségi kivitelezésére helyezik, valamint a dolgozó magas szintű védelmére a por káros hatásaival szemben, és nem utolsósorban a termék időtálló dizájnjára. Elszívóasztalainkat a G&G Micro JET helyi szűrőegységgel együtt vagy központi porelszívó rendszerhez csatlakoztatható változatban is szállítjuk.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.