Konfigurátor
Alkalmazás

Textil porelszívás

Textil porelszívás

Az alkalmazás leírása

A TEXTILPOR-ELTÁVOLÍTÁSI ELJÁRÁS PROBLÉMÁI

A textilpor vagy textilszálak növényi, állati és szervetlen szálakra oszthatók. A mi célunkhoz csak textilport használunk. A textilpor bármely szövet gyártási folyamatából keletkezik. A textiliparban a gyártási folyamatok két alapvető csoportra oszthatók: mechanikai műveletek (fonás, szövés, kötés) és finomítás (nedves feldolgozás, ahol a textil fő használati tulajdonságait állítják helyre). Az ipari mosodákban is jelentős porszemcsekibocsátás történik, főként a szárítási folyamat során. 

 

A hagyományos szűrőberendezések nem használhatók a textilpor szűrésére vagy leválasztására, mivel a textilszálak hajlamosak összecsomósodni és takarót képezni, amikor egymáshoz érnek. Egy hagyományos szűrőegységben a textilszálak csomói kitöltenék a szűrőelemek közötti teret, és tartósan eltömítenék a szűrőegységet. A textilport forgószűrőkkel választják le, a szűrődobot a vákuumrendszer folyamatosan regenerálja.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása
Vissza az alkalmazásokhoz

A mai textilporelszívó rendszerek

Tudjuk, hogyan kell rostot és chemlonport csinálni.

A textilpor elszívása egy központi elszívócsővel történik, amely csatlakozik az elszívókhoz. Az elszívócsatornák sima csődarabok, amelyeket karimák kötnek össze. A textilpor elszívásához nem szabad szegecsekkel vagy önmetsző csavarokkal összekötött csőrendszert használni. A csatorna belső részébe benyúló bármilyen éles tüske a csatorna elalvását okozná. A por a központi elszívócsövön keresztül a forgószűrőbe kerül. A forgó szűrődobot a kerülete körül egy szűrőszövettel látják el, amelynek külső oldalán a textilszálak leválnak. A szűrődob regenerálását a porelszívó rendszer folyamatosan végzi. A szívókefék a forgódob felületét minden alkalommal a dob egy 360°-os forgása során regenerálják. A szűrődob regeneráló rendszer egy nagynyomású ventilátorból és egy ciklonleválasztóból áll. A ciklonleválasztó szellőzőnyílása a dobszűrő bemenetére van visszavezetve.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.