Konfigurátor

Újrahasznosító üzemek kitermelése

Újrahasznosító üzemek kitermelése

Popis apliace

AZ ÚJRAHASZNOSÍTÓ ÜZEMEK KITERMELÉSI FOLYAMATÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Az újrahasznosító üzemeknél a kitermelés kérdésével foglalkozunk. Az anyag-újrahasznosítás olyan hulladékkezelési folyamat, amely újrafelhasználáshoz vezet. Az újrahasznosítási folyamat során a bemeneti anyagot mindig technológiai úton szétválasztják használhatatlan hulladékra és a kimeneti anyagra, amelyet a későbbi ciklikus feldolgozáshoz használnak fel. Nagy mennyiségű por kíséri gyakorlatilag a teljes újrahasznosítási folyamatot, az anyag átvételétől a kimeneti termék csomagolásáig.

Érdeklődés A weboldal konfigurálása

Miben különbözik az újrahasznosított kitermelés más műveletektől?

Az újrahasznosító üzemek elszívása az inhomogén porra jellemző, különösen a kommunális hulladék újrahasznosítása során, amely az évszakok szerint változik. Télen több hamut tartalmaz, nyáron a hamu minimális. Az elszívórendszernek ezért alkalmazkodnia kell a különböző üzemi körülményekhez. Az elszívott por között vannak műanyag zacskók és a papírcsomagolás könnyű frakciói, amelyek problémákat okoznak a szűrőegységekben, eltömítik a szűrőtartályt és a szűrőegység túlfolyását okozhatják. Ennek elkerülése érdekében forgó szeparátorokat szerelünk a szűrőegység elé, hogy ezeket a hulladékokat leválasszuk. Ezután a szeparátor alá kerül, ahonnan egy bálázóba vagy konténerbe kerül, és csak a porszemcsék jutnak tovább a szűrőegységbe.

Mire kell figyelni az újrahasznosító üzemek kitermelésénél?

A legfontosabb, hogy a kivonás végrehajtása előtt alaposan megértsük a vonalat. Beszélje meg az egyes gépek funkcióját, és tervezze meg a megfelelő elszívó terméket és elszívási teljesítményt hozzá. Semmit sem szabad elfelejteni, kezdve az anyagfelvételtől, a töltési pontoktól, a szállítószalag túlfolyóitól, a zúzóktól, osztályozóktól, granulálóktól kezdve. Minden egyes folyamatszakaszt a maga sajátos módján kell elszívni, hogy ne a terméket szívja el a nem kívánt por helyett. Már egyetlen helytelenül megtervezett vagy rosszul szabályozott elszívási pont is jelentős veszteséget jelenthet a végtermékben. Nem szabad megfeledkezni a robbanásveszélyes környezetekről sem. Azzal, hogy a bemeneti anyagot nem lehet pontosan meghatározni, feltételezni kell, hogy robbanásveszélyes anyag is kiszívható, és az egész technológiát ehhez a feltételhez kell igazítani. Nem szabad megfeledkezni az elszívandó közeg nedvességtartalmáról sem. Különösen télen a csővezetékeken és a szűrőberendezéseken belül a nedves levegő kondenzációja a szűrő és a tartály falán keletkezhet. A kondenzátum a forgó adagolósínek és a tartályban lévő anyag megfagyását okozza. A kondenzáció megakadályozása érdekében a szűrőrendszert és az elszívó csővezetékeket hőszigetelni kell, a tartály pedig fűthető.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap
Mapa evropy
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.