Konfigurátor

Üdvözöljük a Control Division-nél

Elektromos elosztókat tervezünk és gyártunk szűrőrendszerekhez.

A tervezéstől a gyártáson át a megvalósításig.

G&G control, s.r.o.

Elektromos kapcsolótáblákat tervezünk, tervezünk és gyártunk, beleértve a következőket. MaR

Átfogó megoldásokat kínálunk az elektromos kapcsolóberendezések, valamint a mérés- és vezérlés (MaR) területén. Szolgáltatásaink közé tartozik az elektromos kapcsolóberendezések tervezése, tervezése és gyártása, amelyeket az ügyfelek igényeihez igazítva, az összes szabványnak és követelménynek megfelelően tervezünk. Az elektromos kapcsolóberendezések gyártása során biztosítjuk a tervezés pontosságát, az egyes alkatrészek gondos összeszerelését és a minőségellenőrzést. A hatályos szabványoknak megfelelően teszteket végzünk a külső behatásokkal szembeni ellenállás, az elektromágneses kompatibilitás és egyéb paraméterek tekintetében.

Kapcsolatfelvétel

Intelligens technológiai menedzsment

A G&G Control divízió a szűrési technológiák intelligens vezérlésére specializálódott, hogy hatékony megoldásokat kínáljon a levegőminőség javítására. Innovatív algoritmusokkal és fejlett érzékelőkkel optimalizálhatjuk a szűrőrendszerek működését, csökkenthetjük az energiafogyasztást és meghosszabbíthatjuk a közeg élettartamát. Ily módon segítünk csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását és minimalizálni az ipar környezeti hatásait.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy

Partnereink

Tenmat Ltd.
INDUFIL HUNGÁRIA KFT.
TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.
Luwex, a.s.
GreMi KLIMA, s.r.o.
TRANSPORTA Technology s.r.o.
ADK Klima s.r.o.
Deuzer
Minden partner