Konfigurátor

Üdvözöljük a Engineering Divízióban

 

A szekciót előkészítjük, kérjük, legyen türelemmel :-)

G&G engineering

Technológiai egységeket tervezünk és építünk.A technológia az, amit élvezünk.

A G&G engineering divízió tanulmányok, tervek, projektdokumentációk elkészítésére, majd a technológiai vonalak általános szállítására specializálódott. Az öntödék és újrahasznosító üzemek technológiai vonalaira specializálódtunk. A G&G engineering a Moravia Industry s.r.o. többségi részesedésének megszerzésével jött létre, amelynek üzleti tevékenységét és a partnercégek struktúráját tovább stabilizáljuk és fejlesztjük. Az öntödei technológiák - olvasztókemencék, öntőgépek, robbantógépek, emelő- és kezelőberendezések - terén szerzett tapasztalatainknak köszönhetően jelentősen részt veszünk majd az öntödék és kohók gyártási technológiáinak megvalósításában is.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Alacsony nyomású öntőgépeket és ipari kemencéket forgalmazunk.

Vezető öntőgépgyártókkal működünk együtt, és az alumínium- és magnéziumötvözetek alacsony nyomású öntőgépeire összpontosítunk. Ezt a technológiát széles körben alkalmazzák az autóiparban. Az ipari kemencék területén a világ minden tájáról származó gyártókkal működünk együtt, és számíthatunk saját sokéves tapasztalatunkra az ipari fűtés területén. Termékeink széles skáláját kínáljuk, amely magában foglalja a színesfém ötvözetek olvasztására, hőkezelésre, égetésre, szárításra szolgáló kemencéket, valamint a laboratóriumi kemencéket is.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap
Mapa evropy

Partnereink

Tenmat Ltd.
INDUFIL HUNGÁRIA KFT.
TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.
Luwex, a.s.
GreMi KLIMA, s.r.o.
TRANSPORTA Technology s.r.o.
ADK Klima s.r.o.
Deuzer
Minden partner