Konfigurátor

Üdvözöljük a Filtration Division-nél

Az ipari légelszívás specialistái vagyunk. A tanulmánytól a tervezésen át a kivitelezésig.

G&G filtration, s.r.o.

Ipari portalanító rendszereket tervezünk, tervezünk és kivitelezünk.

A G&G filtration divízió Tevékenységei közé tartozik a műszaki és árajánlatok kidolgozása, az ügyfelekkel való műszaki tájékozódás, a megrendeléskezelés és a szerződés végrehajtása, beleértve a technológia végső összehangolását és üzembe helyezését. A G&G Filtration részt vesz a portalanító rendszerek fejlesztésében és a jövőbeni alkalmazásokhoz szükséges speciális új termékek tesztelésében is. Emellett műszaki támogatást nyújt partnereinek a projektek megvalósításában.

Kapcsolatfelvétel

Száraz porszűrés

A száraz szűrés az ipari folyamatokból származó por szűrésének egyik legelterjedtebb és legszélesebb körben alkalmazott módszere. Számos típusú szűrőegységet gyártunk ehhez az alkalmazáshoz, mindegyiknek megvan a maga speciális alkalmazási területe. Egyszerűbb alkalmazásokhoz patronos szűrőket, igényesebb alkalmazásokhoz szövetszűrőket, magas hőmérsékletű szűréshez pedig kerámiaszűrőket gyártunk. A száraz szövetszűrők esetében jellemzően jóval 1mg/m3 alatti maradék szivárgást érünk el.

NEDVES PORLEVÁLASZTÁS ÉS ISZAPKEZELÉS

Nedves porszűrő rendszereket tervezünk és gyártunk. A technológia minden olyan helyen alkalmazható, ahol a száraz szövetszűrők nem használhatók a por csökkentésére. A technológia alkalmas szárító dobok, raklapozó sorok, öntödei technológia , olaj- vagy vízgőzök pormentesítésére. A technológiát víziszap-ülepítő kamrákkal együtt szállítjuk, automatikus kiásórendszerrel. Az összes technológiai berendezés, mint például az iszapkotrás, az ülepítőkamrák, a nedves ciklonleválasztók a G&G production gyártóüzemében készülnek. A nedves porleválasztásnál a kilépő levegő tisztaságát 0,5 - 5 mg/m3 TZL szinten érjük el.

Kipufogó, magas hőmérsékletű szűrők

Szűrőegységek kerámia szűrőanyaggal, +600°C-os szikra- és lángállósággal

A G&G Ceramic JET füstgázszűrőket úgy tervezték, hogy eltávolítsák a port a tüzelőberendezésekben a szilárd tüzelőanyagok elégetésekor keletkező füstgázból. Kialakításuknak köszönhetően ezek a szűrőegységek alkalmasak biomassza kazánok pormentesítésére. E szűrőberendezések alapvető jellemzője, hogy ellenállnak a biomassza elégetéséből származó füstgázokban megjelenő forró részecskéknek és az el nem égett tüzelőanyag maradványainak. A füstgázok belépnek a szűrőegységbe, és egy belső terelőlap segítségével a szűrőegység aljába kerülnek, így a szűrőegység háza egyenletesen felmelegszik. A füstgáz ezután a szűrőközegeken keresztül felfelé halad a tiszta szűrőkamrába, majd a kivezetésen keresztül a füstgázelszívó ventilátorhoz. A kerámiaszűrők esetében általában 0,5-5 mg/m3 VOC maradék sodrási szint érhető el.

DEODORIZÁCIÓ

A szagokat a neves gyártó, az AEROX B.V. hidegplazma-technológiájával csökkentjük.

A hidegplazma egy olyan technológia, amelyet a szagok eltávolítására használnak. Ideális esetben ipari szellőzőrendszerekben, például technológiai szellőzőkben alkalmazzák. Működési elve elektromos kisülés létrehozásán alapul gáznemű közegben, amely ionok, szabad elektronok, gerjesztett atomok és molekulák, UV-sugárzás és reaktív részecskék kialakulásához vezet. Ezek a reaktív részecskék és az UV-sugárzás ezután a szerves anyagokat és a szagmolekulákat egyszerűbb és ártalmatlanabb anyagokra bontják. A plazma két elektróda közötti nagyfeszültségű kisüléssel jön létre. Az elektromos kisülés a levegő molekuláit (oxigén és nitrogén) egyedi atomokra és ionokra bontja. Ezek az atomok és ionok ezután reakcióba lépnek a szagmolekulákkal, és egyszerűbb anyagokra bontják azokat. Így a kémény esetében a szennyeződéseket és szagokat tartalmazó levegő egy hideg plazmán keresztül áramlik. A plazmán való áthaladás során a szagmolekulák és a szennyeződések egyszerűbb és ártalmatlanabb anyagokra bomlanak, amelyek aztán a légkörbe kerülnek.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy

Partnereink

Tenmat Ltd.
INDUFIL HUNGÁRIA KFT.
TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.
Luwex, a.s.
GreMi KLIMA, s.r.o.
TRANSPORTA Technology s.r.o.
ADK Klima s.r.o.
Deuzer
Minden partner