Konfigurátor

Üdvözöljük a Production Division-nél

Légszűrési technológiákat gyártunk az alapanyagtól a végtermékig.

G&G production

Légszűrési technológiákat gyártunk a bemeneti anyagtól a végtermékig.

A G&G production divizió a G&G csoport gyártóüzeme. A bemeneti anyagtól a végtermékig termelünk. A lemezeket egy professzionális Amada lézerközponttal vágjuk, majd hajlítjuk, hegesztjük, festjük, összeszereljük és szállítjuk. Saját varrodánk van a szűrőközegek varrásához. Gépparkunkat korszerűsítjük egy 3D lézer beszerzésével a kohászati anyagok alakjának kiégetéséhez, valamint egy tisztító lézerrel a hegesztési elemek festés előtti tisztításához és érdesítéséhez. Gyártócsarnokunk a gyönyörű Alacsony-Tátrára néz, így számunkra elsődleges szempont a saját termelésünk ökológiai működése, a működés környezetre gyakorolt hatásának minimalizálásával.

Kapcsolatfelvétel

A modern technológia elengedhetetlen. A minőségi emberek elengedhetetlenek.

Az egyedi gyártás ezen speciális területén minden alkalmazottunknak ugyanolyan jól kell értenie a műszaki rajzokat, mint a szakmáját. A legmodernebb gyártógépek állnak rendelkezésünkre, hogy munkánkat hatékonyabbá tegyük. A szaktudásunk azonban munkatársaink tudásában, tapasztalatában és szakértelmében rejlik.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap
Mapa evropy

Partnereink

Tenmat Ltd.
INDUFIL HUNGÁRIA KFT.
TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.
Luwex, a.s.
GreMi KLIMA, s.r.o.
TRANSPORTA Technology s.r.o.
ADK Klima s.r.o.
Deuzer
Minden partner