Engineering

Komplett tanulmányokat és tanácsadást biztosítunk a különféle iparágakban használt ipari szűrés, valamint a hulladékgáz- és égéstermék-tisztítás területen. Foglalkozunk továbbá nehezen lebontható (oxidálható), kellemetlen szagú anyagok feldolgozása és tárolása során felmerülő kellemetlen szagok eltávolítását célzó technológiák tanulmányainak kidolgozásával.

Engineering
IPARI SZŰRÉS
01

IPARI SZŰRÉS


Az összes leválasztó közül az ipari szűrők érik el legmagasabb leválasztási hatásfokot, és így a legkisebb – 1 mg/m3 alatti – kimeneti koncentrációt. Az ipari szűrők a szűrőelemek alakja és műszaki kialakítása szerint különböznek egymástól. A gyakorlatban (tömlős, patronos, zsebes, lamellás, stb.) szűrőket különböztetünk meg. Az ipari szűrők a szűrőelemek regenerálási módjában is különbözhetnek egymástól.
ELEKTROSZTATIKUS LEVÁLASZTÓK TEXTILSZŰRŐKKÉ TÖRTÉNŐ ÁTÉPÍTÉSE
02

ELEKTROSZTATIKUS LEVÁLASZTÓK TEXTILSZŰRŐKKÉ TÖRTÉNŐ ÁTÉPÍTÉSE


A különböző ipari üzemekben (mint az erőművek, fűtőművek, öntödék, cementgyárak, stb.) meglévő elektrosztatikus leválasztók hatékonyabb textilszűrőkké történő átépítésére irányuló tanulmányokkal és tanácsadással foglalkozunk. A kis helyi energiaforrásoktól egészen a nagy ipari egységekig, minden megrendelő számára készítünk tanulmányokat, mégpedig, 20 000 - 3 000 000 m3/h füstgázáram tartományban.
ÉGÉSTERMÉK- ÉS HULLADÉKGÁZ-TISZTÍTÁS
03

ÉGÉSTERMÉK- ÉS HULLADÉKGÁZ-TISZTÍTÁS


A különböző ipari üzemekben (például erőművek, fűtőművek, hulladékégetők, öntödék, cementgyárak, stb.) keletkező anyagok – mint az SOx, a NOx, a PCDD, a PCDF, a VOC és a TZL – koncentrációjának csökkentését és azok eltávolítását szolgáló technológiákra összpontosító tanulmányokkal és tanácsadással foglalkozunk. A kis helyi energiaforrásoktól egészen a nagy ipari egységekig minden megrendelő számára készítünk tanulmányokat, mégpedig a 10 000 - 3 000 000 m3/h füstgázáram tartományban. Foglalkozunk továbbá meglévő energiaforrások modernizálására és intenzifikálására vonatkozó tanulmányokkal is.
FÜSTGÁZOK HIGANYKONCENTRÁCIÓJÁNAKCSÖKKENTÉSE
04

FÜSTGÁZOK HIGANYKONCENTRÁCIÓJÁNAKCSÖKKENTÉSE


Az erőművekben és fűtőművekben barnaszén égetése során keletkező füstgázok higanytartalmának eltávolítására irányuló tanulmányokkal és tanácsadással foglalkozunk. A kis helyi energiaforrásoktól egészen a nagy ipari egységekig minden megrendelő számára készítünk tanulmányokat, mégpedig a 10 000 - 3 000 000 m3/h füstgázáram tartományban.
IPARI PORSZÍVÓK
05

IPARI PORSZÍVÓK


A különböző ipari üzemekben (mint az erőművek, fűtőművek, hulladékégetők, öntödék, cementgyárak, stb.) használható ipari porszívózás- és takarítás-technológiákra összpontosító tanulmányokkal és tanácsadással foglalkozunk. Foglalkozunk továbbá meglévő egységek modernizálását célzó tanulmányokkal is.
SZAGTALANÍTÁS
06

SZAGTALANÍTÁS


Tanulmányokkal és tanácsadással foglalkozunk a különféle ipari üzemekben és ágazatokban megjelenő, kellemetlen szagok eltávolítása területén. Elsősorban ilyen típusú anyagok (kénhidrogén - H2S, ammónia - NH3, merkaptánok, illékony anyagok, stb.) eltávolításáról van szó.
PORZÁS CSÖKKENTÉSÉRE SZOLGÁLÓ KÖDKÉPZŐ RENDSZEREK
07

PORZÁS CSÖKKENTÉSÉRE SZOLGÁLÓ KÖDKÉPZŐ RENDSZEREK


Olyan tanulmányokkal és tanácsadással foglalkozunk, amely szálló por nagynyomású ködképző rendszer segítségével történő csökkentését célzó technológiákra irányul. A „ködösítés" célja a fűtőanyagok (pl. szén, biomassza) és más ömlesztett anyagok szállítása és tárolása során fellépő porzás csökkentése. Nagynyomású ködképzők használatát általában szalagos szállítás átrakóhelyeire tervezik, ahol az ipari elszívás gazdasági vagy műszaki okokból nem lehetséges.
ELSZÍVÓRENDSZEREK CFD OPTIMALIZÁLÁSA
08

ELSZÍVÓRENDSZEREK CFD OPTIMALIZÁLÁSA


Meglévő szűrőrendszerek és egységek korszerűsítésére és optimalizálására irányuló tanulmányokat és tanácsadást kínálunk. Fejlesztési osztályunk a legkorszerűbb berendezésekkel, valamint CFD modellezést és szimulációt használó szoftverrel rendelkezik. Képesek vagyunk optimalizálni és feljavítani különféle típusú szűrőberendezések üzemelési paramétereit.
ÖMLESZTETT ANYAGOK PNEUMATIKUS SZÁLLÍTÁSA
09

ÖMLESZTETT ANYAGOK PNEUMATIKUS SZÁLLÍTÁSA


Tanulmány kidolgozást, tervezést és tanácsadást kínálunk az ömlesztett anyagok pneumatikus szállítástechnológiája területén. Nemcsak új pneumatikus szállítórendszerek tervezésével, hanem meglévők kiértékelésével és korszerűsítésével is foglalkozunk. Jelenleg a széntüzelésű erőművek és fűtőművek, öntödék és cementgyárak többsége elektrosztatikus szűrőket használ a pernye és a különféle porfrakciók a füstgázokból történő leválasztásához.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Kőbánya portalanítása

A G&G Fan BAG szűrőt atmoszférikus szűrőközeg-regenerálással látták el. A regenerálást regeneráló kocsi és nagynyomású ventilátor biztosítja. A szűrőberendezés használata…

Energetikai füstgáz-szűrő

A G&G Ceramic JET szűrő 1200 °C hőtűrésű kerámia szűrőrudakat tartalmaz. Kifejezetten forró, el nem égett tüzelőanyag-részecskéket nagy arányban tartalmazó…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!