Katalógus

G&G Micro JET-1200

G&G Micro JET-1200

A kisméretű kompakt szűrőegységet, a G&G Micro JET-1200-at hegesztő vagy csiszoló munkahelyek elszívására tervezték egy elszívókarral, vagy D150 mm csatlakozási átmérőjű források kinyerésére. A készülék alkalmas kisebb robbanásveszélyes porok, például alumínium, cink és egyéb robbanóanyagok őrléséből származó por kinyerésére.

Szívóképesség: 1200 m3/h
Szűrőanyag: szűrőpatron
Szűrési terület : 18 m2
Regenerálás: Sűrített levegő

Válasszon egy változatot:

A szűrőeszköz leírása

Az általunk gyártott G&G Micro JET-1200 szűrőegységeket különálló munkahelyek kinyerésére használják, amelyek egyébként bonyolultak vagy költségesek a központi porelszívó rendszerhez való csatlakozáshoz. A szűrők fel vannak szerelve a szűrőpatron sűrített levegő segítségével történő automatikus regenerálásával. A szűrőket opcionálisan saját sűrített levegőforrással is ellátják. Szűrőket szállítunk a Plug & amp; Játsszon, amikor csak a kipufogócsövet kell csatlakoztatnia és áramot kell szolgáltatnia. A kipufogóventilátor EC motorral van felszerelve, és a szűrőegység kezelőpaneljén lévő sebesség változtatásával szabályozni lehet a kipufogógáz teljesítményét. Ez egy megfizethető, de teljes értékű megfelelője a központi kipufogónak.

3 szűrési szakasz

1. A durvább részecskék ciklon előtti szétválasztása 2. Finom és ultrarészecskék szűrése 3. Regenerálás sűrített levegővel

Alkalmazásokkal használható

  • Hegesztő robotok helyi kivonása
  • Hegesztőállomások helyi kitermelése
  • őrlő munkahelyek helyi kivonása
  • Anyagvágó munkahelyek helyi kitermelése
  • A polírozó munkahelyek helyi kivonása
  • A túlfolyások és a mérőállomások helyi kivonása