Katalógus

G&G Micro JET

G&G Micro JET

Az általunk gyártott kisméretű, kompakt G&G Micro JET szűrők helyettesítik a központi porelszívó funkciót. Közvetlenül a szívóforrásnál helyezkednek el, és egy rövid csővezetékkel kapcsolódnak hozzá.

A felhasználó saját maga telepítheti a szűrőt. A szűrőpatron regenerálása a sűrített levegő impulzusainak öblítésével történik.

A G&G Micro JET szűrőegységek katalógusának megtekintéséhez kattintson IDE vagy az alábbi gombra kattintva.

Katalógus G&G Micro JET

A szűrőberendezés leírása

Az általunk gyártott G&G Micro JET szűrőegységeket különálló munkahelyek kinyerésére használják, amelyeket egyébként nehéz vagy költséges a központi porelszívó rendszerhez csatlakoztatni. A Micro JET típusú szűrőegységeket kétféle teljesítményváltozatban gyártjuk - 1200 m3/h és 2500 m3/h elszívott levegő esetén.

A szűrők fel vannak szerelve a szűrőpatron sűrített levegő segítségével történő automatikus regenerálásával. A szűrőket opcionálisan saját sűrített levegőforrással is ellátják. A szűrőket Plug & Play kivitelben szállítjuk, ahol csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a szívócsövet és ellátja az áramot. A kipufogóventilátor EC motorral van felszerelve, és a kipufogógáz-teljesítmény szabályozására a fordulatszám változtatásával van lehetőség a szűrőegység kezelőpaneljén.

Ez egy megfizethető, de teljes értékű megfelelője a központi kipufogónak.

G&G Micro JET 1200

A G&G Micro JET 1200 szűrőegységet hegesztő vagy csiszoló munkahelyek elszívására tervezték egy elszívókarral, vagy D150 mm csatlakozási átmérőjű források kinyerésére.

G&G Micro JET 2500

A G&G Micro JET 2500 szűrőegységet hegesztési vagy köszörülési munkahelyek extrakciójára tervezték, elszívóval és egy robotikus munkahely különálló elszívására.