Katalógus

G&G Mini Patro JET 2-2-1-18

G&G Mini Patro JET 2-2-1-18

A G&G Mini Patro JET 2-2-1-18 kisebb helyi vagy központi kipufogórendszerekhez használható. Kompakt kivitelű sűrített levegő-regenerációval rendelkező patronszűrő egységek, beleértve egy szívóventilátort akusztikus burkolatban

Szívóképesség: 5000 m3/h
Ventilátornyomás: 2500 Pa
Ventilátor teljesítmény: 4,0 kW
Szűrési terület: 72 m2
Regenerálás: Sűrített levegő
Sűrített levegő fogyasztás: 12 Nm3/h

Válasszon egy változatot:

A szűrőegység leírása

Ez egy száraz, patronos szűrő porfrakciókhoz, amely a szűrőközeg sűrített levegő általi automatikus regenerálásával van felszerelve. A szűrőközeg regenerálása ciklikusan, meghatározott időintervallumokban történik, az aktuális nyomásveszteségnek megfelelő vezérlés lehetőségével. Szűrőberendezéseket gyártunk kültéri környezetben történő elhelyezésre, tető nélkül. A szűrőberendezés magas - 99,9% -os - szűrési hatékonyságot ér el, így lehetőség van a szűrt levegő visszavezetésére az előállító csarnokba.

Szűrési variációk

G&G Mini Patro JET patronszűrő egységek külön rendelhető ventilátor nélküli változatban, beépített ventilátorral és kör alakú hangtompítóval ellátott - 82 dB (A) kivitelben, valamint akusztikus burkolattal ellátott változatban az integrált ventilátor - 73 dB (A).

Szűrő alkalmazása

A szűrőberendezést a por elválasztására tervezték az elszívott levegőtől. A G&G Mini Patro JET patronszűrőt a hegesztési, csiszolási, festési és egyéb gyártási folyamatokból származó levegőszűrésre tervezték, beleértve az autóipart is. A szűrőkészülék TI206 anyagból készült szűrőpatronokkal van felszerelve, amelyek lánggátló nanoszál-réteget tartalmaznak. A szűrőkészülék kompakt méretekkel rendelkezik még a nagy szűrőkapacitások mellett is.

Munkakörülmények

A szűrőkészüléket -30 °C és + 80 °C közötti hőmérsékletű levegő szűrésére tervezték. A szűrőt alapvetően nem robbanékony porhoz tervezték. A szűrőpatronok élettartama 2000 és 5000 üzemóra között van beállítva. A szűrőközeg cseréje egy tapasztalt szerviztechnikus számára legfeljebb 1 órás munkát igényel.