Katalógus

G&G Vacuum JET 900-20-15-BB

G&G Vacuum JET 900-20-15-BB

A G&G Vacuum JET 900-20-15-BB egy textil porszűrő, amelyet alacsony szívóteljesítményhez, de nagy porterheléshez, csiszolóporhoz, öntöttvas porhoz és ragadós porhoz terveztek. A kipufogóventilátor a szűrőegység része, és a ventilátor ürítése kör alakú hangtompítóval van felszerelve.

Szívóképesség: 2800 m3/h
Ventilátornyomás: 3280 Pa
Ventilátor teljesítmény: 5,5 kW
Szűrési terület: 23 m2
Regenerálás: Sűrített levegő
Sűrített levegő fogyasztás: 8 Nm3/h
Hulladékgyűjtés: BIG-BAG

Válasszon egy változatot:

A szűrőegység leírása

Ez egy száraz, textil porszűrő eszköz, amely a szűrőközeg sűrített levegő általi automatikus regenerálásával van felszerelve. A szűrőközeg regenerálása ciklikusan, meghatározott időintervallumokban történik, az aktuális nyomásveszteségnek megfelelő vezérlés lehetőségével. Szűrőberendezéseket gyártunk kültéri környezetben történő elhelyezésre, tető nélkül. A szűrőberendezés magas - 99,9% -os - szűrési hatékonyságot ér el, így lehetőség van a szűrt levegő visszavezetésére a gyártócsarnokba.

Szűrőváltozatok

A G&G Vacuum JET textil kompakt szűrőegységek külön rendelhetők ventilátor nélküli változatban, valamint beépített ventilátorral és kör alakú hangtompítóval ellátott változatban - 82 dB (A). G&G Vacuum JET szűrőegységeket gyártunk egy változatban, gyűjtőkonténerrel, vödör formájában, vagy forgó adagoló segítségével a por leengedésével egy nagy térfogatú Big-Bag.

Szűrő alkalmazása

A szűrőberendezést a por elválasztására tervezték az elszívott levegőtől. A G&G Vacuum JET textilszűrőt magas porfokú levegőszűrésre tervezték. A szűrőkészülék alkalmas nagy teljesítményű darálók, öntöttvas vagy grafitpor elszívására, ragacsos porok elszívására. A szűrőrendszer biztosítja a folyamatos szívóerőt a legnehezebb munkakörülmények között.

Munkakörülmények

A szűrőberendezést -30 °C és + 80 °C közötti hőmérsékletű levegő szűrésére tervezték. A szűrőt alapvetően nem robbanásveszélyes por számára tervezték, de kiegészíthető dombornyomó membránnal és kiegészíthető biztonsági elemekkel a robbanópor elszívására. A szűrőszövetek élettartama legalább 20 000 üzemóra garantált. A szűrőközeg cseréje egy tapasztalt szerviztechnikus számára legfeljebb 1 órás munkát igényel.