Katalógus

G&G Wood BAG

G&G Wood BAG

Az általunk gyártott G&G Wood BAG elszívók professzionális asszisztensek az egyszer használatos famegmunkáló gépek, a műanyag fűrészpor, a cellulóz és a szálas por kitermelésében.

Alkalmasak kis famegmunkáló műhelyekhez, valamint nagy teljesítményű CNC gépek önálló kivonására. A szilárd felépítés biztosítja a funkcionális részek hosszú élettartamát, a szűrt levegő bejutása a táska felső részébe pedig a szívóerő stabilitását.

A G&G Wood BAG szűrőegységek katalógusának megtekintéséhez kattintson IDE vagy az alábbi gombra kattintva.

Katalógus G&G Wood BAG
Az általunk gyártott G&G Wood BAG szűrőegységeket azoknak az ügyfeleknek szánják, akik minőségi termékeket igényelnek még a kis elszívó rendszereknél is. A G&G Wood BAG szűrőrendszerek mobil, kompakt szűrők fa, cellulóz és szálas anyagok számára, 1800–700 m3 / h szívóteljesítménnyel.

A kipufogó-ventilátorok megerősített, teljesen fém kivitelben vannak, megerősített rotorral és ventilátorházzal. Nem adunk meg félrevezető értékeket a maximális szívási teljesítményről (nulla nyomásveszteség esetén) vagy a maximális nyomásról (nulla szívóteljesítmény mellett). Bemutatjuk a működési pont értékét, amikor a megadott szívóteljesítmény a gyakorlatban meghaladja a szűrőközeg nyomásveszteségét és a csővezeték ellenállását. Az általunk megadott értékek működési értékek, azaz. a gyakorlatban mérhető.
A mobil szűrők hagyományos hobbi megoldásaival ellentétben a G&G Wood BAG egységeinket a szűrőtömlő felső részében lévő bemenettel tervezték. A felülről lefelé áramló levegő a szűrőtömlő belsejében magával ragadja és elvezeti az elválasztott finom porszemcséket a portartályba. A szűrőközeget így természetes úton - áramló levegővel - regenerálják.

Az egyszerű mobil szűrőkön belül koncepciónk az egyik drágább beruházás, de előnyöket jelent a felhasználók számára, állandó szívóerő és hosszú élettartam formájában, mind a szűrőközeg, mind a teljes szűrőegység egyes funkcionális részei között.

A G&G Wood BAG szűrőegységek nem tartoznak a HOBBY fűrészporelszívók csoportjába. Asszisztensek a szakmai műveletekben, ahol magas követelményeket támasztanak a kitermelés teljesítményével és annak stabilitásával szemben.