Katalógus

Venturi fúvókák

Venturi fúvókák

A Golpretech Czech Republic partnervállalattal együtt fejlesztjük és gyártjuk a Venturi fúvókákat, amelyeket végtelen papírszalagok kinyerésére használnak a nyomdaiparban.

Venturi fúvókák katalógusa

Venturi fúvókák a végtelen papírszalagok kinyerésére

Gyártunk Venturi fúvókákat, amelyeket végtelen papírszalagok kinyerésére használnak a nyomdaiparban. A Venturi-cső fúvókája magához a ventilátor kisüléséhez van csatlakoztatva. Magát a ventilátor túlnyomását a fúvóka negatív nyomás létrehozására használja a végtelen vágás szívóútjában. A papírszalag így kiszívódik anélkül, hogy felaprózódna vagy megsérülne. Ez az elszívórendszer mind papírszalagokra, mind végtelen műanyag vagy textil vágásokra alkalmas.

Venturi fúvókák használata

A Venturi fúvókákat végtelen papírcsíkok, fólia vagy más csomagolóanyagok kinyerésére használják. Végtelen övek jönnek létre a visszatekercselési technológiában úgy, hogy a tekercs éleit a kívánt méretre vágják. A Venturi-fúvóka biztosítja a vágószalag roncsolásmentes eltávolítását és csővezetéken keresztül történő szállítását a hulladékgyűjtés helyére. A fúvóka saját nagynyomású ventilátorral van felszerelve. A zajszint csökkentése érdekében nagynyomású ventilátorokat látunk el akusztikus dobozokban.