Katalógus

G&G Bag HOUSE-B

G&G Bag HOUSE-B

A G&G Bag HOUSE-B előleválasztó kamra bemenettel a legigényesebb ipari portalanító rendszerekhez tervezték. Hegesztett szekrény, hegesztett, gúla alakú ürítő bunker. A szűrőket nagy égetőművek portalanítására, valamint cement- és mészművekben 500 g/m3-ig terjedő bemeneti porkoncentrációhoz használják.
A G&G Bag HOUSE-B tömlőszűrők katalógusát ITT vagy az alábbi gombra kattintva találja meg.

G&G Bag HOUSE-B katalógus

A szűrőberendezés leírása

A G&G Bag HOUSE-B szűrők légmentesen zártak, acélszerkezetűek és kör keresztmetszetű textil tömlőkkel rendelkeznek. E tömlőszűrők légnemű anyagban található szilárd, levegővel robbanékony keveréket nem képező szennyezőanyagok leválasztására szolgálnak. A tömlőszűrők 3 részre osztottak, mégpedig az előleválasztó kamrára, a szűrőszekrényre és a tiszta gáz kamrára, amely a szűrőközeg cseréjéhez szükséges fedeleket tartalmazza.

A házat és a kamrát egy, a szűrőtömlők vékony, rugalmas lemezekkel való rögzítésére szolgáló nyílásokkal ellátott csőfal, valamint belül elhelyezett, beépített Venturi csővel ellátott támasztó kosarak választják el.

A B típusú szűrőegységeknél a bejövő poros gázt az előleválasztó kamrába, majd a gúla alakú ürítő bunkerba vezetik.

A porleválasztás kétfázisú folyamat. Az első fázisban a nagy és nehéz részecskék leválasztása történik, mégpedig a légnemű anyag áramlási irányának az előleválasztó kamrában és az ürítő bunkerban történő megváltoztatásával. A második fázisban a megmaradó részecskék a szűrőtömlők felületén választódnak le.

Működési feltételek

A G&G Bag HOUSE-B szűrőknél a légnemű anyag maximális üzemi hőmérséklete 150 °C. A szűrőszekrényt 5 kPa vákuumra tervezték. A tömlőszűrő egységek mind beltéri, mind kültéri környezetben elhelyezhetők, és elektromos szerelésük IP 54 fokozatú védettséggel rendelkezik.