Katalógus

G&G Flat HOUSE-C

G&G Flat HOUSE-C

E szűrőket gáz- és indukciós olvasztókemencék, homokkezelés és egyéb speciális üzemek pormentesítésére használják, amelyeknél a bemeneti porkoncentráció legfeljebb 100 g/m3.

A függőlegesen elhelyezett, lapos szűrőtömlők – a szűrőelemek közti kisebb hézagoknak köszönhetően – lehetővé teszik az egység szűrőfelületének növelését. E szűrők sajátossága a bejövő légnemű anyag-elosztókamra használata. Az elosztókamra biztosítja a szűrendő légáram alulról és oldalról történő elosztását. Az automatikus, sűrített levegővel történő regenerálás a függőlegesen szerelt tömlőknél hatékonyabb, mint a vízszintesen elhelyezetteknél.

A G&G Flat HOUSE-C szűrőegységek kiváló ár / teljesítmény aránnyal rendelkeznek.

A G&G Flat HOUSE-C tömlőszűrők katalógusát ITT vagy az alábbi gombra kattintva találja meg.

Válasszon egy változatot:

A szűrőberendezés leírása

A G&G Flat HOUSE-C légmentesen záródó, acélszerkezetű szűrők lapos textiltömlőkkel. A tömlőszűrőket a levegőben lévő szilárd szennyező anyagok elválasztására tervezték, és a levegővel együtt nem képeznek robbanásveszélyes keveréket. A tömlőszűrők 3 részre oszlanak - egy elosztókamra, egy szűrődoboz, egy tiszta gázkamra, amely fedeleket tartalmaz a szűrőközeg cseréjére.

A szekrényt és a kamrát egy csőlemez osztja el, lyukakkal a szűrőtömlők rögzítésére, amelyeket szuronyokkal rögzítenek.

A C típusú szűrőegységekben a bejövő poros gázt elosztókamrába vezetik. Az elosztókamra a bejövő levegőt részben a garatba, részben pedig a szűrőtömlők közé osztja el oldalról.

A porleválasztás kétfázisú folyamat. Az első fázisban a nagy és nehéz részecskéket elválasztják a légáramlás irányának megváltoztatásával az elosztókamrában. A második fázisban a többi részecskét elválasztják a szűrőtömlők felületén.

A szűrőközeg tisztítását - regenerálását rövid sűrített levegő impulzusok segítségével hajtják végre, és a nyomásveszteség mérésének eredményétől függően, rögzített időközönként, vagy ezen változatok kombinációjával történik.

A lapos szűrőtömlők előnye a szűrőközeg hatékonyabb elrendezésének lehetősége a szűrőkamra keresztmetszetében, és ezáltal a nagyobb légterhelés lehetősége a szűrőn.

Munkakörülmények

A G&G Flat HOUSE-C szűrők maximális üzemi léghőmérséklete 150°C. A szűrőházat 5 kPa vákuumra tervezték. A tömlőszűrő egységek mind kültéri, mind beltéri környezetben elhelyezhetők, és az elektromos telepítés IP 54 védettségű.