Katalógus

G&G SiloJET 900-20-15

G&G SiloJET 900-20-15

A G&G SiloJET 900-20-15 egy textil silóporszűrő, automatikus regenerálással, ellenáramú sűrített levegővel. A silószűrőt úgy tervezték, hogy a siló ellenperemére helyezze. A szűrőegység gyártható ventilátor nélküli túlnyomásos változatban, vagy kör alakú hangtompítóval ellátott elszívó ventilátorral felszerelhető.

Szívóképesség: 2760 m3/h
Ventilátornyomás: 2000 Pa
Ventilátor teljesítmény: 2,2 kW
Szűrési terület: 23 m2
Regenerálás: Sűrített levegő
Sűrített levegő fogyasztás: 8 Nm3/h
Hely: A silókarimán

Válasszon egy változatot:

A szűrőegység leírása

Ez egy száraz, textil porszűrő eszköz, amely a szűrőközeg sűrített levegő általi automatikus regenerálásával van felszerelve. A szűrőközeg regenerálása ciklikusan, meghatározott időintervallumokban történik, az aktuális nyomásveszteségnek megfelelő vezérlés lehetőségével. Szűrőberendezéseket gyártunk kültéri környezetben történő elhelyezésre, tető nélkül. A szűrőberendezés magas szűrési hatékonyságot ér el - 99,9% -on. A regenerálás automatikusan elindul a túlnyomásos változatban a pneumatikus szállítás működése kapcsán, vagy a silószűrő alacsony nyomású változatában a ventilátor működésével kapcsolatban.

Szűrőváltozatok

A G&G SiloJET textil silószűrők külön rendelhetők ventilátor nélkül - ha hermetikusan zárt silókban használják a pneumatikus szállítmányok légtelenítésére. Integrált ventilátorral és kör alakú hangtompítóval is kapható - 82 dB (A) a silószűrő vákuum kialakításához. A silószűrő rozsdamentes acélból készülhet, vagy hőszigeteléssel felszerelhető.

Szűrő alkalmazása

A szűrőberendezést a por elválasztására tervezték az elszívott levegőtől. A G&G SiloJET textilszűrőt magas porfokú levegőszűrésre tervezték. A szűrő eszköz alkalmas cement, mész, szóda vagy más ragacsos anyagok légtelenítésére. Rozsdamentes acél szűrőket is gyártunk az élelmiszeriparban cukros silókhoz vagy más élelmiszeripari termékekhez.

Munkakörülmények

A szűrőberendezést -30 °C és + 80 °C közötti hőmérsékletű levegő szűrésére tervezték. A szűrőt alapvetően nem robbanásveszélyes porokhoz tervezték, de antisztatikus szűrőközegekkel és alkatrészekkel kiegészítve robbanásveszélyes területen helyezhető el. A szűrőszövetek élettartama legalább 20 000 üzemóra garantált. A szűrőközeg cseréje egy tapasztalt szerviztechnikus számára legfeljebb 1 órás munkát igényel.