Az Ön produkciója és know-how

A know-how üzleti modellje elsősorban nem európai partnereknek szól, ahol a nagy szűrők szállítása anyagilag hátrányos. A G&G megtervezi az adott alkalmazás szűrőtervét, szállítja a szűrőegység gyártási dokumentációját, szállítja a szűrőpatronokat és a regeneráló rendszert. A szűrődoboz gyártása a partnernél történik, helyi körülmények között.

Az Ön produkciója és know-how
Gyártási dokumentációt biztosítunk
01

Gyártási dokumentációt biztosítunk


Az adott szűrőegység gyártási dokumentációját átadjuk Önnek. A gyártási dokumentáció tartalmazza az összeszerelési rajzokat, az alkatrészek rajzait, az égetési terveket, a hajlítási terveket. A rajzdokumentációt angol nyelven dolgozzuk fel, az európai szabványoknak megfelelően, metrikus mérésekben. A gyártási dokumentációt a szűrőegység meghatározott modelljének előállításához használják, amelyet előre meghatározott felhasználásra és specifikus paraméterekre használnak. A G&G szűrés felelős a szűrőegység tervezéséért. A feldolgozás minőségéért a gyártó - partner felelős.
A legfontosabb szűrőkomponenseket szállítjuk
02

Mi szállítjuk az alapvető alkatrészeket


A legfontosabb szűrőkomponenseket, például szűrőketreceket, szűrőközegeket és regenerációs rendszert, valamint egy előre beállított ciklusú regenerációs vezérlőegységet szállítjuk Önnek. Ezek az alkatrészek specifikusak, sorozatban gyártják a vonalon, és nem érdemes helyi körülmények között gyártani őket. A szűrőegység alkatrészeit az ISPM 15 szerint kezelt raklapokon szállítjuk. Nemzetközi szállításhoz az alkatrészeket zárt tartályban szállítják. Szakterületünk a textilszűrők és magas hőmérsékletű kerámiaszűrők alkatrészeinek szállítása.
szállítjuk a termék dokumentációját
03

Mi szállítjuk a termék dokumentációját


Az adott szűrőegységhez angol nyelven elkészített műszaki dokumentációt adunk. A műszaki dokumentáció tartalmaz egy kézikönyvet a szűrőegységről, használati utasítását, műszaki paramétereket és információkat, biztonsági információkat, alapvető információkat a telepítésről és az üzembe helyezésről, a szűrőegység üzemeltetési és karbantartási utasításait. A termék megfelelőségi nyilatkozatának sablonját elküldjük Önnek - az európai szabványoknak megfelelően. Az utasításokat a gyártónak módosítania kell a gyártás és a telepítés helyén érvényes helyi szabványok szerint.
Szűrőket gyárt a termében
04

Termel a termében


A szűrőegység gyártása a gyártócsarnokban történik. Bármely szűrőberendezés gyártásához egy bútorozott fémmegmunkáló műhely felszerelésére van szükség, amely rendelkezik legalább lézerrel a fémlemez elégetéséhez, présfékkel, hegesztési munkahelyekkel, festőműhellyel és helyet az összeszereléshez. A szűrőegység 70% -át helyi körülmények között állítja elő. Ön gyárt egy szűrőházat, garatot és acélszerkezetet. A fennmaradó 30% -ot regenerációs rendszerként, regenerációs vezérlőegységként, szűrőketrecekként és szűrőközegként G&G szűréssel látják el.
Szűréstechnika üzembe helyezése
05

A technológia üzembe helyezése


Megtanítjuk, hogyan kell a technológiát üzembe helyezni. Akár online, akár technikusunk jelenlétében a technológia elindításakor. A technológia üzembe helyezése olyan speciális feladatok összessége, amelyeket el kell végezni és ellenőrizni kell a levegő elszívási és szűrési technológia biztonságos üzembe helyezéséhez. Ez a szűrőrendszer összes funkcionális részének egyedi és átfogó tesztjeiből áll. Kezdettől fogva javasoljuk a technológia üzembe helyezését segítségünkkel, miután a saját technikusaival képzett.
Dolgozzunk együtt
06

Dolgozzunk együtt


Ismeri a helyi viszonyokat és a piacot, és tudja, hogyan kell termelni. Megértjük a szűrőrendszereket és a szűrőegységek felépítését. Együtt lehetünk erősek! Ha az együttműködés érdekes az Ön számára, lépjen kapcsolatba velünk.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!