Konfigurátor

G&G-specifikus kulcsrakész megoldások

A folyamatparaméterek kialakításától a tervezésen át a megvalósításig, az üzembe helyezésig és a szervizelésig.

Mi nem csak gyártók vagyunk. Technológiai berendezéseket is tudunk számítani és tervezni.

Minden részlegünk együtt dolgozik egy projekten. A tervezéstől a technológia bérbeadásáig.

Technológiai kitermelés, szeparációs sorok, hulladék újrahasznosító sorok tervezését, kivitelezését, gyártását és telepítését kínáljuk az ügyfél előírásai szerint. A projektben igyekszünk maximalizálni a saját termékeink felhasználását, amelyek felett teljes mértékben mi rendelkezünk. Együttműködünk az egyetemi környezet szakértőivel, valamint speciális szakterületek szakértőivel. A legmodernebb szoftvereket használjuk a mechanikai, folyamat- és zajszimulációkhoz. Élvezzük az igényes feladatok és a magas elvárások jelentette kihívást.

Kapcsolatfelvétel

Nemcsak az eredmény fontos, hanem az odavezető út is.

A projekt megrendelésétől a kivitelezésig több ezer órát kell a tervezésre, az anyagokra és a munka tényleges kivitelezésére fordítani. A beruházónak a kivitelezőbe vetett bizalma kulcsfontosságú, mi pedig nagyra értékeljük ezt a bizalmat, és nem hagyjuk cserben. Eredményeink magukért beszélnek. Ha hulladékfeldolgozó vonal megvalósításán gondolkodik, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy

Partnereink

Tenmat Ltd.
INDUFIL HUNGÁRIA KFT.
TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.
Luwex, a.s.
GreMi KLIMA, s.r.o.
TRANSPORTA Technology s.r.o.
ADK Klima s.r.o.
Deuzer
Minden partner