Konfigurátor

G&G megoldások nagy extrakciós kapacitásokhoz

Nagy elszívási kapacitású szűrőegységeket gyártunk. Nemzetközi szállításra és kamionozásra készen.

Szűrőegységeket gyártunk nagy elszívási kapacitásokhoz

Szűrőtervezésünk elmosja az országok és kontinensek közötti határokat. A mi know-how-nk a szállításban és a hatékony telepítésben rejlik.

Ezáltal a nagyméretű szűrők gyártása sokkal hatékonyabbá és könnyebben kivitelezhetővé válik, még a külföldi ügyfelek számára is. A know-how-nak köszönhetően képesek vagyunk csökkenteni a szállítási költségeket, mivel az egyes blokkok külön szállítási hely nélkül is szállíthatóak. Ezenkívül ez a moduláris felépítés gyorsabb és egyszerűbb összeszerelést tesz lehetővé, ami időt és erőforrásokat takarít meg. Fontos előny a logisztikai problémák csökkenése a külföldi szállításoknál. A vámkezeléssel nincsenek komplikációk, és a nagy egységek nagy távolságokra történő szállításához nem kell speciális szállítóeszközöket találni.

Kapcsolatfelvétel

Lego rendszer a legnagyobb szűrőberendezéseinkhez

Egységeink beszerelése az egyes részek összeszerelésével történik. Az ábrán látható szűrőegység összesen 18 blokkból áll, amelyek csavaros kötésekkel vannak összekötve. A telepítés minimális számú munkás által nagyon rövid idő alatt elvégezhető. A telepítést egy helyi telepítő cég végzi a G&G szakértő felügyelete mellett.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy