Konfigurátor
Referencia

Fűrészpor szűrésére szolgáló elszívó berendezés

Fontos referencia a faipari gépek elszívásához a G&G VIBRO VAC szűrőrendszerünk alkalmazásával. A szűrő a szűrőközeg automatikus regenerálásával van felszerelve egy pneumatikus vibrációs szorító segítségével. A ventilátor a szűrőegység tiszta oldalán helyezkedik el, ami lehetővé teszi egy nagy hatékonyságú ventilátor használatát. A fűrészpor elszívásához és szűréséhez ez egy nagyon magas minőségű termék.

 

Kínálatunk magában foglalja a fűrészpor elszívásához és szűréséhez szükséges szűrőberendezések gyártását. A szűrőberendezés vákuumos, nagy hatékonyságú ventilátorral felszerelt. G&G szűrés. A rendezvény általános szállítását partnercégünk, a GreMi KLIMA, s.r.o. biztosította.

 

Fűrészpor szűrésére szolgáló szűrőberendezés

G&G Vibro VAC gyártmányú szűrőberendezést használtunk. Ez a szűrőberendezés a fűrészpor elszívására és szűrésére szolgál a faiparban. A szűrőberendezés pneumatikusan vezérelt vibrációs rázóberendezéssel van felszerelve. Az elszívandó por jellege miatt nem volt szükség a szűrőtömlők pneumatikus, nyomás alatti levegővel történő átöblítésére. A vibrációs regenerálás ebben az esetben hozzájárul a szűrőközeg regenerálásához szükséges nyomott levegő költségeinek jelentős megtakarításához. A szűrőberendezés fel van szerelve egy forgó adagolóval a fűrészpornak a szűrőberendezés tartályából történő eltávolítására.  Mivel a fűrészpor elszívása a robbanásveszélyes porcsoportba tartozik, a szűrőberendezés nyomáscsökkentő membránokkal van felszerelve, hogy a nyomáshullámot a külső környezetbe engedje.

Vissza a referenciákhoz
Termékportfólió-innováció

Termékportfólió-innováció

Partnereink javaslatai és a technológiai trendek alapján folyamatosan újítjuk termékeinket.

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

A harmadik dimenzió a tervező szervezetek számára

Termékeinkhez minden dokumentumot 3D STEP formátumban biztosítunk az Ön projektjébe való beépítéshez.

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

Intelligens vezérlési technológia és távoli irányítás

A technológia távoli irányítással történő felügyelete és ellenőrzése növeli az ügyfél felhasználói élményét.

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Műszaki támogatás és szakértői tanácsadás

Minden alkalmazás sajátos terméket igényel, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban.