A csövek hőszigetelése

Partner: A csövek hőszigetelése

Teljesítettük a csővezetékek hőszigetelésére vonatkozó megrendeléseket. A csövek hőszigetelése megvédi a felhasználót vagy a kezelőt a csőalkatrészek forró felületeiből származó égési sérülések kockázatától.

Ugyanakkor a csővezeték hőszigetelése megakadályozza a gáz lehűlését a csővezeték nyomvonalain belül, és hozzájárul a csővezeték belsejében lévő gőzök kondenzációjának csökkentéséhez vagy kiküszöböléséhez.

A hőszigeteléshez mindig úgy járunk el, hogy az ásványgyapotból vagy a Sibral szigetelés vastagságát kiszámítjuk a kivont gáz hőmérséklete szerint.

A szigetelő réteg sérülése elleni védelemként horganyzott fémlemezt vagy alumínium lemezt használunk. A csőlemez fedőrétege tekercsekből képződik a helyszínen. Távoli megvalósítások során (többnyire a Cseh Köztársaság területén kívül) egyedi gyártmányú lepedőt készítünk gyártásunkban, majd LEGO rendszerként szállítjuk.

Megvalósítottuk a TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o. partnercég hőszigetelési megrendeléseit.

További referenciák

A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Partner: A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Ezután a levegőt ciklonszeparátorokhoz vezetik, ahol a könnyű frakció durva részecskéit elválasztják. Az így befogott durva részecskéket forgóajtó adagolók vezetik…

A dugványok elválasztása rotációs szeparátorral

Partner: A dugványok elválasztása rotációs szeparátorral

A dugványokat elválasztják a szeparátor belső ernyőjén, amelyet a szeparátor rotor ablaktörlő lapátjai regenerálnak. A porszemcsék tovább jutnak a szűrőrendszerbe.…

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.