A dugványok elválasztása rotációs szeparátorral

Partner: A dugványok elválasztása rotációs szeparátorral

Ügyfelünk számára a por problémáját a vágóprésszel oldottuk meg. Terveztünk, gyártottunk és telepítettünk egy rotációs szeparátort, amely a saját acélszerkezetén található közvetlenül a sajtó bejárata felett. A sajtó saját vákuumszivattyúval van felszerelve, amely elszívja a dugványokat a köztes tartályból.

A dugványokat elválasztják a szeparátor belső ernyőjén, amelyet a szeparátor rotor ablaktörlő lapátjai regenerálnak. A porszemcsék tovább jutnak a szűrőrendszerbe. A dugványok a leválasztó alatti közbenső garatba esnek. A papíripar számára termékeket fejlesztünk a Golpretech Czech Republic céggel.

A megvalósításhoz az általunk gyártott RSGG típusú papírkaparót használtuk – a köztes garat az adott alkalmazásnak megfelelően lett megépítve és kialakítva. Megvalósításunk eredménye egy pormentes hely a hulladékprés körül.

Rotációs elválasztók leírása

Rotációs szeparátorokat használnak a papírdarabok folyamatos elválasztására az elszívott levegőtől. Fontos elemei az extrakció alkalmazásának a nyomtatási műveletekben. A papírmaradványokat egy perforált szitán rögzítik, és az elválasztó rotor ablaktörlő lapátjaival folyamatosan törlik. A szeparátor forgórésze egyrészt biztosítja a befogott forgács folyamatos törlését és egyúttal biztosítja a hulladéklerakó nyomáskülönbségét a légkondicionáló rendszertől. Az elválasztó képes folyamatos üzemmódban 24/7. A szétválasztott papírmaradványok elvezetését alapértelmezés szerint egy tömörítő vagy bálázó préshez kötik. A papírvágott szeparátor rögzítését úgy oldják meg, hogy összekötő karimával helyezik a kimeneti csatornára. A teljes felügyelet nélküli művelettel rendelkező nyomdai műveletek során javasoljuk a hulladék bálázógéppel történő feldolgozását, vagy két párhuzamos papírelválasztó és kivezetések használatát a sajtók sajtolásához. Papírtömörítők használatakor a két telepített elválasztó közül mindig csak az egyik működik. A tartály feltöltésekor a rendszer kapcsolószárnyak segítségével automatikusan átirányítja a papírhulladék útját a második elválasztóba.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.