A gabona siló felső szállítási útvonalainak törekvése

Partner: A gabona siló felső szállítási útvonalainak törekvése

Központi kipufogórendszert valósítottunk meg a gabona siló felső útjainak 13 darab portalanító pontjának összekapcsolásával. A szűrőegységet 13 x 883 m3 / h => 11481 m3 / h szívókapacitásra tervezték.

A szűrő G&G Jet BAG típusú, a szűrőközeg sűrített levegő általi automatikus regenerálásával. A teljes szívórendszert az ATEX – robbanáspor elszívás – törvényi előírásainak megfelelően oldják meg. A szűrőberendezés egy olyan tanúsító eszközzel van ellátva, amely nyomáshullámot enged a csarnok belsejébe. Nem kellett megoldani a behatolásokat az épület külső burkolatán keresztül. A szívóvezetékbe egy B-fedélű visszacsapó szelep van felszerelve, amely robbanás esetén megakadályozza a visszatérő hullám továbbterjedését a szívócsatornába. A szűrőből a por eltávolítását egy rotációs adagolón keresztül oldják meg, amely egy vezetéket vezet a meglévő leeső porcsőhöz. A szűrt levegő elszívását a kültéri környezetbe vezetik.

A megvalósítás magában foglalta a meglévő, már nem használt szűréstechnika szétszerelését is, beleértve az összes eredeti kipufogócsatorna szétszerelését. Az aspirációs technológiát a gabona siló legfelső emeletén valósították meg, és a rögzítő furat kis méretei miatt csak a helyszínen kellett összeszerelni a szűrőegységet.

A szűrőberendezés leírása

A G&G Jet BAG szűrőegységek textilszűrő egységek, amelyek a szűrőközeg automatikus regenerálásával vannak ellátva ellenáramú sűrített levegővel. Az egyedi alkalmazások tapasztalatai alapján a szűrőközeg élettartama meghaladja a 20 000 üzemórát, kézi tisztítás nélkül. A szűrőközeg lapos, sima, nemszövött anyagból készült hüvely, amelynek súlya 550 g / m2. A szűrőközeg nem tartalmaz redőket, amelyekbe a por leülepedne. Ugyanakkor nagyon mechanikusan ellenáll a szakadásnak vagy a kopásnak. A maradék porszemcsék értéke 0,25 mg / m3 és 5 mg / m3 között mozog a kivont portól függően. A szűrőkészülék vagy 50 liter térfogatú hulladékgyűjtővel, vagy egy hulladéklerakóval egy rotációs adagolón keresztül a BIG-BAG-hoz, vagy egyedi igényeknek megfelelő kialakítással rendelkezik. G&G Jet BAG szűrőket is gyártunk robbanópor elszívására. 

A referencia megvalósítási partnere a V-Dusting.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.