A gabona szállítási útvonalak törekvése

Ez egy speciális megoldás a gabona- és takarmánykeverékek szállítási útvonalainak törekvésére helyi pontszűrők alkalmazásával. A vízszintes kialakítású szűrőegységeket láncos szállítószalagok - redlerek - portalanítására használják. A függőleges kivitelű szűrőket a liftek portalanítására használják. Az összes használt szűrő G&G Local JET típusú volt, közvetlenül a felszívott szállítószalagokra helyezve.

A G&G Local JET szűrőkészülék egy szűrőegység, amely a szűrőközeg nemszövött szövetből történő automatikus regenerálásával van ellátva ellenáramú sűrített levegővel. A szűrőközeg élettartama meghaladja a 10 000 üzemórát, kézi tisztítás nélkül. A szűrőközeg lapos, sima, nemszövött anyagból készült hüvely, amelynek súlya 550 g / m2. A szűrőközeg nem tartalmaz redőket, amelyekbe a por leülepedne, és mechanikusan ellenáll a szakadásnak vagy a kopásnak. A porszemcsék maradék repülésének értéke a kipufogógázon 1-3 mg / m3 tartományban van. A kipufogóventilátor a kimeneten kör alakú hangtompítóval felszerelhető, hogy csökkentse a szűrőberendezés zajterhelését. A porkivezetést visszavezetik az anyagútra.

Összesen 13 G&G Local JET szűrőegységet használtak az aspirációhoz. A redlerek portalanításához 7 vízszintes és a liftek portalanításához 6 függőleges szűrője volt.

További referenciák

A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Partner: A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Ezután a levegőt ciklonszeparátorokhoz vezetik, ahol a könnyű frakció durva részecskéit elválasztják. Az így befogott durva részecskéket forgóajtó adagolók vezetik…

A csövek hőszigetelése

Partner: A csövek hőszigetelése

Ugyanakkor a csővezeték hőszigetelése megakadályozza a gáz lehűlését a csővezeték nyomvonalain belül, és hozzájárul a csővezeték belsejében lévő gőzök kondenzációjának…

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.