A hegesztőmű térbeli kivonása

Partner: A hegesztőmű térbeli kivonása

Az általunk gyártott G&G Patro JET szűrőeszköz segítségével végeztük el a hegesztőmű térbeli kivonását. A csarnokban 6 hegesztési munkahely található, amelyek felett mennyezet alatti elszívórendszert terveztünk és telepítettünk. A csarnok mennyezete alá egy szívóvezetéket telepítettünk, amely biztosítja a füstelvezetést a hegesztő munkahelyek közepéről szívóhosszabbítással.

A hegesztőmű térbeli kivonásához egy G&G Patro JET 3-3-2-18 patronszűrőt használtunk, a szűrőközeg automatikus regenerálásával, 18 patron sűrített levegővel. 324 m2 szűrési területtel és 19 000 m3 / h szívóképességgel. A porszemcséket 50 l-es vödörbe gyűjtik. A szűrt levegőt egy lyukasztott furatokkal ellátott elosztóhüvely segítségével juttatják vissza a termelési területre, így a szűrt levegő lefelé oszlik el a padlóig. A hegesztőmű térbeli kivonásakor mindig nagyon fontos, hogy a mennyezet alá húzzuk, és a levegőt visszajuttassuk a padló felé, hogy a mennyezet alatt ne legyen melegebb levegő, ami megakadályozza a füst felemelkedését.

A megvalósítási munkát a V-Dusting partnercég biztosította számunkra.

Patronszűrő leírása

Ez egy száraz, patronos szűrő porfrakciókhoz, amely a szűrőközeg sűrített levegő általi automatikus regenerálásával van felszerelve. A szűrőközeg regenerálása ciklikusan, meghatározott időintervallumokban történik, az aktuális nyomásveszteségnek megfelelő vezérlés lehetőségével. A szívóteljesítményt a használt ventilátor határozza meg az anyag típusának és a szűrőfelület szükséges terhelésének megfelelően. A szűrő felületének terhelését a G&G Patro JET szűrőnél minimum 1,0 m3 / m2 / perc értékre kell beállítani. A ventilátor nem része a szűrőegységnek. Szűrőberendezéseket gyártunk kültéri környezetben történő elhelyezésre, tetőfedés nélkül. A szűrőberendezés magas – 99,9% -os – szűrési hatékonyságot ér el, így lehetőség van a szűrt levegő visszavezetésére az előállító csarnokba. A levegő visszatérésének arányát a csarnok térébe és a kültéri környezetbe a technológia tervezője határozza meg a kivont anyag jellemzői és a termelő létesítmény levegőviszonyai szerint.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.