A silószívás korszerűsítése

Partner: A silószívás korszerűsítése

A "silószívás korszerűsítése" szerződés végrehajtása a következő területekre oszlik:

  • a felső forgalmi utak felszívása 12 600 m3 / h
  • kapacitású silóban alacsonyabb szállítási útvonalak törekvése 11 000 m3 / h
  • erővel előkezelő és gabonatisztító telep felszívása 6000 m3 / h

A silószívás modernizálásakor az összes létező törekvést (légcsatornák, ventilátorok, centrifugális szeparátorok stb.) Teljes egészében szétszerelték. Minden áramkör saját G&G Jet BAG szűrővel volt felszerelve, beépített ventilátorral. Az összes szűrőt a gépház 8. emeletére telepítették.

A szűrőkendő regenerálása automatikusan történik ellenáramú sűrített levegővel. Minden szűrő fel van szerelve egy vezérlőegységgel és a szűrő nyomásveszteségének differenciálszűrőjével, amely impulzust ad a regenerálódáshoz, amikor a beállított nyomásveszteség eléri. A hulladéklerakót rotációs adagoló segítségével oldják meg, és csatlakoztatják a meglévő hulladékutakhoz.

A megvalósítás magában foglalta a meglévő ciklonszeparátorok kiterjedt szétszerelését is, amelyeket a siló külsejéről helyeztek az acélszerkezetre. A szétszereléshez autódaru segítségével hegymászókat használtak. A hegymászók az épület tetejének egy részét is szétszerelték, ahol nyílást hoztak létre a technológia szétszerelt részeinek eltávolítására, valamint új szűrőegységek és ventilátorok beindítására a gépterembe. A technológia szétszerelésének és összeszerelésének teljes folyamata technikailag nagyon megterhelő volt az összeszerelés megszervezése szempontjából, amelyet a V-Dusting. partnercég biztosított számunkra.

Használt G&G Jet BAG típusú szűrőegységek

A G&G Jet BAG szűrőegységek textilszűrő egységek, amelyek a szűrőközeg automatikus regenerálásával vannak ellátva ellenáramú sűrített levegővel. Az egyedi alkalmazások tapasztalatai alapján a szűrőközeg élettartama meghaladja a 20 000 üzemórát, kézi tisztítás nélkül. A szűrőközeg lapos, sima, nemszövött anyagból készült hüvely, amelynek súlya 550 g / m2. A szűrőközeg nem tartalmaz redőket, amelyekbe a por leülepedne. Ugyanakkor nagyon mechanikusan ellenáll a szakadásnak vagy a kopásnak. A maradék porszemcsék értéke 0,25 mg / m3 és 5 mg / m3 között mozog a kivont portól függően. A szűrőkészülék vagy 50 liter térfogatú hulladékgyűjtővel, vagy egy hulladéklerakóval egy rotációs adagolón keresztül a BIG-BAG-hoz, vagy egyedi igényeknek megfelelő kialakítással rendelkezik. G&G Jet BAG szűrőket is gyártunk robbanópor elszívására.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.