Az égő gép kivonása

Partner: Az égő gép kivonása

Megvalósítottunk egy megrendelést partnerünk számára, aki égő gépek gyártásával foglalkozik. A cél az égő gép kinyerése műanyag termékek égetésénél.

Az égőgép elszívásához az általunk gyártott G&G Patro JET szűrőegységet használtuk, amelynek Q = 4700 m3 / h elszívóképessége volt. A szűrőberendezés szűrőpatronokkal van felszerelve – TI206 nano szál égésgátló, regenerált sűrített levegő impulzusokkal. Az alacsony zajszint biztosítása érdekében a centrifugális ventilátor egy akusztikus dobozban található. A szűrt levegő elszívását a kültéri környezetbe vezetik. Szállításunkba beletartozott egy új szűrőegység telepítése, amely a beruházó csővezetékéhez csatlakozik. A megvalósítást partnercégünk, a V-Dusting biztosította. A műanyag égetéséből származó elszívásnak eredetileg problémái voltak a légmentesen lezárt műanyag kéreg kialakulásával a szűrőanyagon. Ezt a problémát kiküszöbölték szorbens hozzáadásával a szívóvezetékhez. Ez a szorbens összekapcsolta a műanyag részecskéket, és a regenerálás segítségével a port belecsapják a hulladéktartályba.

Patronszűrő leírása

Ez egy száraz, patronos szűrő porfrakciókhoz, amely a szűrőközeg sűrített levegő általi automatikus regenerálásával van felszerelve. A szűrőközeg regenerálása ciklikusan, meghatározott időintervallumokban történik, az aktuális nyomásveszteségnek megfelelő vezérlés lehetőségével. A szívóteljesítményt a használt ventilátor határozza meg az anyag típusának és a szűrőfelület szükséges terhelésének megfelelően. A szűrő felületének terhelését a G&G Patro JET szűrőnél minimum 1,0 m3 / m2 / perc értékre kell beállítani. A ventilátor nem része a szűrőegységnek. Szűrőberendezéseket gyártunk kültéri környezetben történő elhelyezésre, tetőfedés nélkül. A szűrőberendezés magas – 99,9% -os – szűrési hatékonyságot ér el, így lehetőség van a szűrt levegő visszavezetésére az előállító csarnokba. A levegő visszatérésének arányát a csarnok térébe és a kültéri környezetbe a technológia tervezője határozza meg a kivont anyag jellemzői és a termelő létesítmény levegőviszonyai szerint.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.