Az öntvények tisztítási rendszere a festés előtt

Partner: Az öntvények tisztítási rendszere a festés előtt

Megvalósítottunk egy megrendelést partnerünk - a SURFIN Technology s.r.o. amely egy tisztítódoboz megtervezését jelentette az öntvények tisztításához - szívó rendszerű fúvókák fúvása szövetszűrő eszközbe.

A festés előtt javasolt öntvénytisztító rendszer célja, hogy megszabaduljon a porszemcsék öntvényeitől, mielőtt belépne a festési vonalba.

Technológiánk így a SURFIN Technology s.r.o. fővállalkozó teljes festési vonalának szerves részévé vált.

A tisztítófúvó doboz egyedi tervezésű, ahol az öntvények tisztítását két, az öntvények mozgásirányával ferdén elhelyezett fúvókával végezzük. A levegő elszívásához és szűréséhez egy általunk gyártott G&G Jet BAG típusú szűrőberendezést használtunk. Az egész rendszer egy funkcionális készletként működik, amely egyidejűleg beindítja a fúvószekrény nagynyomású ventilátorát a szűrőegységgel együtt. A porgyűjtést 50 literes vödör segítségével oldják meg. A leszűrt levegőt visszavezetik a gyártási helyiségbe.

Az egyes eszközök megtervezése és gyártása a miénk volt. A szerelési tevékenységeket a V-Dusting partnercég biztosította számunkra.

G&G Jet BAG szűrőberendezés

A G&G Jet BAG szűrőegységek textilszűrő egységek, amelyek a szűrőközeg automatikus regenerálásával vannak ellátva ellenáramú sűrített levegővel. Az egyedi alkalmazások tapasztalatai alapján a szűrőközeg élettartama meghaladja a 20 000 üzemórát, kézi tisztítás nélkül. A szűrőközeg lapos, sima, nemszövött anyagból készült hüvely, amelynek súlya 550 g / m2. A szűrőközeg nem tartalmaz redőket, amelyekbe a por leülepedne. Ugyanakkor nagyon mechanikusan ellenáll a szakadásnak vagy a kopásnak. A maradék porszemcsék értéke 0,25 mg / m3 és 5 mg / m3 között mozog a kivont portól függően. A szűrőkészülék vagy 50 liter térfogatú hulladékgyűjtővel, vagy egy hulladéklerakóval egy rotációs adagolón keresztül a BIG-BAG-hoz, vagy egyedi igényeknek megfelelő kialakítással rendelkezik. G&G Jet BAG szűrőket is gyártunk robbanópor elszívására.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.