Elszívó berendezés fűrészpor kiszűrésére

Partner: Elszívó berendezés fűrészpor kiszűrésére

Fontos referencia famegmunkáló gépek G&G VIBRO VAC szűrőberendezésünk alkalmazásával történő elszívására.

A szűrőt pneumatikus vibrációs letisztítással történő, automatikus szűrőközeg-regenerálással láttuk el. A ventilátor a szűrőberendezés tiszta oldalán található, lehetővé téve nagy hatékonyságú ventilátor használatát. Egy kiváló minőségű fűrészporelszívó és szűrő termékről van szó.

Teljesítésünk a fűrészpor elszívására és szűrésére szolgáló szűrőberendezések gyártását foglalja magába. A szűrőberendezés vákuumos és magas hatékonyságú ventilátorral rendelkezik. A szűrőberendezés gyártása: G&G filtration, s.r.o.. A generálkivitelezést partnercégünk, a  GreMi KLIMA, s.r.o. biztosította.

Szűrőberendezés fűrészpor szűrésére:

Az általunk gyártott G&G Vibro VAC szűrőberendezést használták. Konstrukciója révén ez a szűrőberendezés egyenesen a fafeldolgozó ipar számára, fűrészpor elszívására szolgál. A szűrőberendezést pneumatikusan vezérelt vibrációs letisztítással láttuk el.  Tekintettel az elszívott por jellegére nem volt szükséges a szűrőtömlők sűrített levegővel történő pneumatikus öblítőrendszerének felszerelése. A vibrációs regenerálás ebben az esetben hozzájárul a szűrőközeg regenerálásánál használt sűrített levegőre fordított költségek jelentős megtakarításához. A szűrőberendezés a forgács ürítő bunkerból történő kihordásához forgócellás adagolóval rendelkezik.  Mivel a fűrészpor a robbanásveszélyes porok csoportjába tartozik, a szűrőberendezést tehermentesítő membránokkal látjuk el a nyomáshullámok kültéri környezetbe történő felszabadításához.

Filtrační zařízení G&G VIBRO VAC odsávání pilin

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.