Famegmunkáló gépek termelte fűrészpor elszívása

Partner: Famegmunkáló gépek termelte fűrészpor elszívása

Jelentős referencia a famegmunkáló gépeknek szűrőberendezésünk – mely az aktívan használt gépek szerinti teljesítményvezérléssel rendelkezik – alkalmazásával történő elszívására.

A rendszer így hozzájárul az energiamegtakarításhoz és munkakényelmet biztosít.

Teljesítésünk a fűrészpor elszívására szolgáló szűrőberendezés gyártását és kivitelezését foglalja magába. A szűrőberendezés vákuumos és nagy hatékonyságú, frekvenciaváltókkal vezérelt ventilátorokkal rendelkezik. Minden géphez automatikus, annak be- és kikapcsolására reagáló csappantyú tartozik. A fahulladékot brikettáló présbe vezetik, amely biztosítja a hulladék kényelmes, fabriketté történő feldolgozását.

A szűrőberendezés:

Az általunk gyártott GREFILT VAC szűrőberendezést használták. Konstrukciója révén ez a szűrőberendezés egyenesen fafeldolgozó ipari fűrészpor elszívására szolgál. A szűrőberendezést pneumatikusan vezérelt vibrációs letisztítással láttuk el. Tekintettel az elszívott por jellegére nem volt szükséges a szűrőtömlők sűrített levegővel történő pneumatikus öblítőrendszerének felszerelése. A vibrációs regenerálás ebben az esetben hozzájárul a szűrőközeg regenerálásánál használt sűrített levegőre fordított költségek jelentős megtakarításához. A szűrőberendezést a forgács ürítő bunkerból történő kihordásához beépített, csigás szállítóművel láttuk el. A vákuumzárást fogócellás adagoló biztosítja. Mivel a fűrészpor a robbanásveszélyes porok csoportjába tartozik, a szűrőberendezést tehermentesítő membránokkal látjuk el a nyomáshullám kültéri környezetbe történő felszabadításához. A kivitelezést partnercégünk, a GreMi KLIMA, s. r. o., végezte, mégpedig a fűrészporelszívó rendszer generálszállítójaként.

Hulladékkezelés

A szűrőrendszerrel elszívott és leválasztott fűrészpor csigás szállítóberendezések segítségével jut el a BRIKLIS cég által szállított brikettáló géphez. Az ügyfél számára ez a famegmunkáló gépeknél fűrészporelszívás és szűrés során keletkező hulladék majd a brikett nagyon hatékony és egyszerű kezelését jelenti.

A szívóteljesítmény szabályozása

A szűrőrendszer két, nagy hatékonyságú, a szűrőberendezés tiszta oldalán elhelyezett elszívó ventilátort tartalmaz. Az elszívó ventilátorokat frekvenciaváltó vezérli az elszívócsőben beállított vákuum alapján. Az egyes gépek elszívó csatlakozásaihoz automata, annak aktív használata alapján nyíló/záródó csappantyú tartozik. Az elszívórendszer hozzájárul az energiamegtakarításhoz.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.