Fűrészpor- és faapríték-siló gyártása

Partner: Fűrészpor- és faapríték-siló gyártása

Fűrészpor- és faapríték-siló referenciagyártás. Saját előállítású silónkat csigás fűrészpor-kaparó és kihordórendszerrel láttuk el. A siló automata biomassza-kazán fűtőanyag-tartályaként fűrészpor és faapríték tárolására szolgál.

A fahulladék feldolgozására, szállítására és tárolására irányuló projekt komplex megvalósításához cégünk biztosította a súlyponti komponenseket. A projekt legfontosabb része a fűrészpor- és faapríték-tároló siló gyártása volt. Továbbá általunk gyártott szállítóventilátort és leválasztó ciklont használtak. A komplex projekt keretében hulladékfa zúzót is létesítettek. Következett a faapríték silóba szállítása, valamint egy biomassza kazán telepítése és csatlakoztatása a beruházó fűtőrendszeréhez. A megrendelés kivitelezését generálkivitelezőként partnercégünk, a  GreMi KLIMA, s.r.o. biztosította.

A fűrészpor- és faapríték-tároló siló

Az általunk gyártott GKS silók famegmunkáló üzemekben keletkező, apró faanyag, mint fűrészpor, faforgács és faapríték tárolására szolgálnak. A silók leggyakoribb alkalmazása kazánházi fűtőanyag-készlet biztosítása. Ezenkívül brikettáló sor gyártási anyagkészletének biztosításához vagy hulladékszállításhoz szükséges anyagtárolóként használatosak. A GKS silók az alsó, kúpos részen, az anyag kimeneténél forgócellás adagolóval zárt, csigás ürítőrendszerrel rendelkeznek. A siló töltésére leggyakrabban a siló tetején elhelyezett szűrőberendezéssel ellátott pneumatikus anyagszállító rendszert alkalmaznak. Faapríték szállításánál a siló tetején elhelyezett leválasztó ciklon is használható. A GKS silókat tehermentesítő membránokkal robbanásveszélyes porok tárolásához, létrával és száraz tűzivíz vezetékkel is elláttuk.

A siló gyártása mindig a beruházó konkrét rendelése alapján történik. Az ügyfél igényei szerint a silókat talpazatként szolgáló, teherautókhoz igazodó szabad magasságú acélszerkezettel szállítjuk. Szokványos a betonalapra történő elhelyezés, melyhez csatlakozik az anyag kazánházba, brikettüzembe vagy további feldolgozásra vezető útvonala.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.