Fűrészpor silóba történő szállítása

Partner: Fűrészpor silóba történő szállítása

Fontos referencia a távoli silóba történő, pneumatikus fűrészpor-szállítás kivitelezése. A fűrészpor 150 méter távolságra történő szállításához általunk gyártott kisegítő szállítóventilátort, leválasztására pedig ugyancsak általunk gyártott, fogócellás adagolóval ellátott leválasztó ciklont alkalmaztak.

A megrendelés alapvető feladatul két, egymástól nagy távolságra – kb.150 méterre – lévő siló töltési lehetőségének biztosítását tűzte ki célul. A fűrészpor silóba történő szállításának megvalósításához a mi záró- és váltócsappantyúinkat, leválasztó ciklonjainkat, szállítóventilátorainkat és forgócellás adagolóinkat használták. A csővezeték egyenes szakaszai megerősített spirálvarratos csőből készültek, nagy sugarú, hegesztett könyökökkel /ívekkel/ kombinálva. Az összes csőcsatlakozás karimás megoldású, a fűrészpor eltömődésével kapcsolatos kockázat kizárása céljából. A pneumatikus fűrészporszállító csővezeték ellenőrző nyílásokkal rendelkezik, az egyes ágak ellenőrzése és esetleges tisztítása céljából. A technológia telepítését kivitelező egységünk, a G&G filtration CZ, s.r.o. biztosította, partnerünkkel a V-Dusting, s.r.o.-vel együttműködve.

Szállítóventilátor

Ventilátorainkat forgács-, fűrészpor- és porelszívó rendszerekhez terveztük, ahol az elszívott anyag áthalad a szállítóventilátoron. Ventilátorainkat leggyakrabban túlnyomásos fűrészporelszívó rendszereknél használják, ahol a szállítóventilátor kimeneti oldala a szűrőberendezéshez vezet. További szokványos alkalmazásaik: fűrésztelepi, nedves fűrészpor elszívása – leválasztó ciklon használata mellett, valamint pneumatikus anyagszállító rendszerek. A fűrészporszállítást a legtöbb esetben szállítóventilátorokkal oldják meg. Bizonyos esetekben azonban olyan vákuumos fűrészporszállító rendszer is alkalmazható, ahol a ventilátor a szűrőegység mögött található. Fűrészporszállításhoz 3,0 kW – 18,5 kW teljesítményű szállítóventilátorok egész sorát gyártjuk.

 

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.