Hegesztési füst elszívás

Partner: Hegesztési füst elszívás

Elszívásra történő alkalmazás esetén szűrőegységeink szűrőközege hosszú élettartamú, és annak cseréje alacsony költségigényű.

Teljesítésünk hegesztési füst elszívására alkalmas G&G Jet BAG szűrőberendezés gyártását és kivitelezését foglalja magába. A szűrőberendezés automatikus, sűrített levegős szűrőközeg-regenerálással ellátott. Az elszívást magasnyomású, nagy hatékonyságú radiális ventilátor biztosítja. A G&G Jet BAG szűrőberendezés hegesztőüzemi alkalmazás esetén folyamatos elszívási teljesítményt biztosít. A szűrőközeg hosszú élettartalmú, kétműszakos üzemeltetés esetén legalább 5 év.

A szűrőberendezés:

Az általunk szállított G&G Jet BAG szűrőberendezés lapos textiltömlőkkel ellátott szűrőegység, amely automatikus, ellenáramú sűrített levegős szűrőközeg-regeneráló rendszerrel rendelkezik. A szűrőberendezés nyomásveszteségét intelligens vezérlőegység tartja fenn. A regeneráló rendszer a szűrőközeg alacsony eltömődése esetén mindaddig nem regenerál, amíg a nyomásveszteség az előre meghatározott értéket nem éri el. Magasabb nyomásveszteség értékeknél a regenerálás intenzitása növekszik. Ez a rendszer biztosítja a regeneráláshoz szükséges sűrített levegő megtakarítását.

A szűrőközeg csere költségei

Cégünk a szűrőberendezés üzemeltetéséből adódó működési költségek minimalizálására összpontosít. G&G Jet BAG sorozatú szűrőegységeinknél a szűrőközegre minimum 22 000 üzemórát garantálunk. Szokványos, a piacon általánosan elérhető szűrőközegeket használunk. Garantáljuk a szűrőközeg csere alacsony költségét. Hegesztési füst elszívási alkalmazásoknál az első csere általában a szűrő 5 évi működése után esedékes.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.