Hegesztett légtechnikai csövek

Hegesztett légcsatornák gyártása az ügyfél igényei szerint. Gyártunk SKII és SKIII hegesztett csöveket. Szakterületünk a hegesztett rozsdamentes acélcsövek gyártása, amelyek magas hőmérsékleten vagy élelmiszeriparban használhatók.

Hegesztett légtechnikai csövek gyártása az ügyfél igényei szerint.  Hegesztett SKII és SKIII csöveket gyártunk.  Magas hőmérsékleteken vagy az élelmiszeriparban használatos, rozsdamentes anyagból készült hegesztett csövek gyártására szakosodtunk.

Cégünk gyárt hegesztett csöveket ipari elszívás és levegőszűrés alkalmazásoknál történő felhasználásra. Ügyfeleink számára tervjavaslatokat dolgozunk ki, valamint elkészítjük az összes csővezeték-alkatrész tervezési és gyártási dokumentációját.  A speciális komponensek közül kettősfalú könyököket és elágazó csöveket gyártunk.  Ezeket az alkatrészeket speciális, erősen abrazív por elszívásánál használják.  Magas hőmérsékleteken vagy az élelmiszer- és gyógyszeriparban használatos, rozsdamentes anyagból készült hegesztett csövek gyártására szakosodtunk.

A hegesztett csövek nyomásállóságát szoftveres modellezéssel, 1,5-es biztonsággal határoztuk meg, s gyártóként a következő értékeket garantáljuk:

A termék nyomásállósága, tartós károsodás nélkül, t = 1,5 mm anyagvastagságra: 46 350 Pa

A termék nyomásállósága, tartós károsodás nélkül, t = 2,0 mm anyagvastagságra: 57 960 Pa

A termék nyomásállósága, tartós károsodás nélkül, t = 3,0 mm anyagvastagságra: 62 315 Pa

Elszívócső alkatrészeink robbanásveszélyes por elszívásánál használhatók, ahol megadják a csővezeték minimális nyomásállóságát esetleges robbanásnál. A nyomásálló cső általában a szűrőberendezés és a visszacsapó csappantyú között helyezkedik el, amely megakadályozza, hogy a nyomáshullám átterjedjen az elszívócsőbe, olyan helyekre, ahol kezelő lehet jelen.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.