Hegesztő- és köszörűüzemi elszívás

Partner: Hegesztő- és köszörűüzemi elszívás

Hegesztő- és köszörűüzemi elszívás referencia-kivitelezése saját gyártmányú G&G JET BAG szűrőberendezés segítségével.

Hegesztőüzemi elszívási alkalmazásoknál garantáljuk a szűrőközeg hosszú élettartamát, a szűrőberendezés legalább 3-5 éves üzemeltetése során.  A szűrő intelligens regenerálást vezérlő egységgel rendelkezik, amely csökkenti a sűrített levegőre fordított költségeket.

Jelentős referencia G&G Jet BAG szűrőberendezésünk hegesztő és köszörűüzem elszívására történő alkalmazása. A szűrőegységet lapos, sűrített levegővel automatikusan regenerált textiltömlőkkel szereltük fel. A szűrő szerkezete biztosítja, hogy az elszívott levegő lefelé haladjon át a szűrődobozon. A tervezett áramlás elősegíti a leválasztott por ürítő bunkerba történő továbbítását, és csökkenti a szűrőközeg nyomásveszteségét. A szűrőközeg regenerálását intelligens vezérlőegység irányítja, s csak a nyomásveszteség növekedésekor indítja be a regenerálást. Alacsony nyomásveszteség esetén a szűrőberendezés nem regenerál, megtakarítva ezzel a sűrített levegőre fordított költségeket. A nyomásveszteség emelkedésével növekszik a sűrített levegő impulzusok segítségével történő regenerálás intenzitása.

Szűrőberendezések hegesztő és köszörűüzemi elszíváshoz

A G&G Jet BAG hegesztőüzemi alkalmazásra ajánlott szűrőberendezés a szűrőközeg cseréjének alacsony költsége és a szűrőtömlők hosszú élettartama révén előnyös az üzemeltető számára. Szűrőközegként legalább 500g/m2 felülettömegű, nem szőtt anyagból készült, lapos szűrőtömlőket használunk. Hegesztőüzemi elszívási alkalmazásoknál gyártóként garantáljuk a szűrőközeg hosszú, legalább 22 000 üzemórás élettartamát. Az autóiparban alkalmazott elszívásnál, zsíros lemezek hegesztése esetén, a szűrőberendezés elé szorbens adagolóállomást is be kell iktatni. A szorbens állomás biztosítja CaOH2 szorbens adagolását a szűrő előtti szívócsőbe. Ez a rendszer kiszárítja a porból a zsírt, és növeli a szűrő regenerálódási képességét.

Itt található katalógusunkban a használt G&G Jet BAG szűrőberendezéseket találja.

További referenciák

Kőbánya portalanítása

Partner: Kőbánya portalanítása

A G&G Fan BAG szűrőt atmoszférikus szűrőközeg-regenerálással látták el. A regenerálást regeneráló kocsi és nagynyomású ventilátor biztosítja. A szűrőberendezés használata…

Energetikai füstgáz-szűrő

Partner: Energetikai füstgáz-szűrő

A G&G Ceramic JET szűrő 1200 °C hőtűrésű kerámia szűrőrudakat tartalmaz. Kifejezetten forró, el nem égett tüzelőanyag-részecskéket nagy arányban tartalmazó…

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.