Hegesztőüzemi elszívás

Partner: Hegesztőüzemi elszívás

Hegesztési technológia kinyerési technológia referencia megvalósítása gyártásunk G&G Jet BAG szűrőberendezéseivel. A szűrő intelligens regenerációs vezérlőegységgel van felszerelve, amely csökkenti a sűrített levegő költségeit.

Saját gyártmányú G&G Jet BAG szűrőberendezés segítségével megvalósított hegesztőüzemi elszívási technológia referencia-kivitelezése. Hegesztőüzemi elszívási alkalmazásoknál garantáljuk a szűrőközeg hosszú élettartamát, a szűrőberendezés legalább 3-5 éves üzemeltetése során.  A szűrő intelligens regenerálás vezérlő egységgel rendelkezik, amely csökkenti a sűrített levegőre fordított költségeket.

Hegesztőüzemi elszívásra több típusú szűrőberendezés használható. Patronszűrők, textilszűrők és lamellás szűrők.

Mindig nagy öröm számunkra, ha az ügyfél a technológiát mind a beszerzési költségek, mind pedig – elsősorban – a működési költségek szempontjából választja ki. Hegesztőüzemi elszíváshoz alkalmazott textilszűrőink hosszú élettartamú szűrőközeggel rendelkeznek. Élettartamuk a patronszűrőkéhez képest kb. 5-10-szer hosszabb. A lamellás szűrőkhöz képest textilszűrőink alacsonyabb üzemi nyomásesést mutatnak, ami kedvezően hat a ventilátor teljes energiafogyasztására.

Hegesztőüzemi elszíváshoz alkalmazott G&G Jet BAG szűrőberendezésünk lapos textiltömlőkkel rendelkezik, amelyek sűrített levegős regenerálása automatikus. A szűrő szerkezete biztosítja, hogy az elszívott levegő lefelé haladjon át a szűrődobozon. A tervezett áramlás elősegíti a leválasztott por ürítő bunkerba történő továbbítását, és csökkenti a szűrőközeg nyomásveszteségét. A szűrőközeg regenerálását intelligens vezérlőegység irányítja, s csak a nyomásveszteség növekedésekor indítja be a regenerálást. Alacsony nyomásveszteség esetén a szűrőberendezés nem regenerálódik, megtakarítva ezzel a sűrített levegőre fordított költségeket. A nyomásveszteség emelkedésével növekszik a sűrített levegő impulzusok segítségével történő regenerálás intenzitása. A megrendelés kivitelezését generálkivitelezőként partnercégünk biztosította.

Szűrőberendezések hegesztőüzemi elszíváshoz

A G&G Jet BAG hegesztőüzemi elszívás alkalmazásra ajánlott szűrőberendezés a szűrőközeg cseréjének alacsony költsége és a szűrőtömlők hosszú élettartama révén előnyös az üzemeltető számára. Szűrőközegként legalább 500g/m2 felülettömegű, nem szőtt anyagból készült, lapos szűrőtömlőket használunk. Hegesztőüzemi elszívási alkalmazásoknál gyártóként garantáljuk a szűrőközeg hosszú, legalább 22 000 üzemórás élettartamát. Az autóiparban alkalmazott elszívásnál, zsíros lemezek hegesztése esetén, a szűrőberendezés elé szorbens adagolóállomást is be kell iktatni. A szorbens állomás biztosítja CaOH2 szorbens adagolását a szűrő előtti szívócsőbe. Ez a rendszer kiszárítja a porból a zsírt, és növeli a szűrő regenerálódási képességét.

Az alkalmazott G&G JET BAG 12-6-20-55 szűrőberendezés itt található katalógusunkban.

Odsávání svařovacího kouře filtrace svařovny odsávání kouře

převoz filtru filtr ve svařovně

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.