Hengeres siló gyártás és telepítés

Partner: Hengeres siló gyártás és telepítés

Fontos referencia famegmunkáló gépek G&G VIBRO VAC szűrőberendezésünk alkalmazásával történő elszívására. A szűrőt pneumatikus vibrációs letisztítással történő, automatikus szűrőközeg-regenerálással láttuk el.

A megrendelés tárgyát egy további technológiai feldolgozásra kerülő polimer adalékok tárolására és adagolására szolgáló rendszer tervezése, legyártása és kivitelezése képezi.  A kivitelezés legnagyobb részét a pneumatikus szállítás légtelenítésére szolgáló szűrőberendezéssel ellátott hengeres siló alkotja. A siló anyagkihordó rendszerét szállítócsigával, súlymérő tartállyal, majd alacsony nyomású ventilátoros szállítással oldottuk meg. Az összes komponens gyártását a G&G filtration, s.r.o., a teljes leszállítást pedig a G&G filtration CZ, biztosítja.

Hengeres siló ömlesztett anyag, fűrészpor és faapríték tárolására

Az általunk gyártott G&G silók ömlesztett anyag tárolására szolgálnak.  Hengeres silót használunk továbbá olyan anyagok tárolására is, mint a fűrészpor, a faforgács és a faapríték.  A silók leggyakoribb alkalmazása kazánházi fűtőanyag-készlet biztosítása.  Ezenkívül brikettáló sor gyártási anyagkészletének biztosításához vagy hulladékszállításhoz szükséges anyagtárolóként használatosak. A G&G silók az alsó, kúpos részen, az anyag kimeneténél forgócellás adagolóval zárt, csigás ürítőrendszerrel szerelhetők fel. A siló töltésére leggyakrabban a siló tetején elhelyezett szűrőberendezéssel ellátott pneumatikus anyagszállító rendszert alkalmaznak. Faapríték-szállításnál a siló tetején elhelyezett leválasztó ciklon is használható.  A hengeres siló ellátható tehermentesítő membránokkal robbanásveszélyes porok tárolásához, létrával és száraz tűzivíz vezetékkel is.

Hengeres siló gyártása mindig a beruházó konkrét rendelése alapján történik.  Az ügyfél igényei szerint a silókat talpazatként szolgáló, teherautókhoz igazodó szabad magasságú acélszerkezettel szállítjuk.  Szokványos a betonalapra történő elhelyezés, melyhez csatlakozik az anyag kazánházba, brikettüzembe vagy további feldolgozásra vezető útvonala.

Hengeres siló itt található katalógusunkban.

válcové silo silo instalace sila segmentové silo filtr na sile

További referenciák

Kőbánya portalanítása

Partner: Kőbánya portalanítása

A G&G Fan BAG szűrőt atmoszférikus szűrőközeg-regenerálással látták el. A regenerálást regeneráló kocsi és nagynyomású ventilátor biztosítja. A szűrőberendezés használata…

Energetikai füstgáz-szűrő

Partner: Energetikai füstgáz-szűrő

A G&G Ceramic JET szűrő 1200 °C hőtűrésű kerámia szűrőrudakat tartalmaz. Kifejezetten forró, el nem égett tüzelőanyag-részecskéket nagy arányban tartalmazó…

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.