Kőbánya portalanítása

Partner: Kőbánya portalanítása

A szűrőberendezés jelentős, kőbánya pormentesítését célzó referencia-alkalmazása.

A G&G Fan BAG szűrőt atmoszférikus szűrőközeg-regenerálással látták el. A regenerálást regeneráló kocsi és nagynyomású ventilátor biztosítja. A szűrőberendezés használata nem tapadó por esetében és ott ideális, ahol JET regeneráláshoz sűrített levegő nem áll rendelkezésre.

Kőbánya portalanítására szolgáló, atmoszférikus regenerálású szűrő

A G&G Fan BAG szűrő kőbányák, csomagolóüzemek és olyan további üzemek pormentesítésére szolgáló szűrőberendezés, ahol a regeneráláshoz sűrített levegő nem áll rendelkezésre. A szűrő száraz, nem tapadó porok szűrésére ideális. A szűrőközeg regenerálását a szűrő tiszta oldalán található, automatikusan mozgatott kocsi biztosítja. A regeneráló kocsi biztosítja az egyes, egymás fölött elhelyezkedő szűrőzseb-sorok tisztítását. A regeneráló levegőt a szűrőberendezés mennyezetén található nagynyomású ventilátor szolgáltatja. A regenerálás online üzemelés közben zajlik. Végállás elérésekor a kocsi folytatja a regeneráló ciklust. A szűrő kikapcsolása után fut le a regenerálás leállása, amikor a regeneráló kocsi befejez két regenerációs ciklust, és leparkol a szűrőelemek területén kívüli parkoló állásba.

Lapos szűrőzsebek

A szűrőelemek vízszintesen elhelyezett, a szűrőházban elöl és hátul rögzített, lapos szűrőzsebek. A szűrőzseb telepítésekor rugós zár biztosít szoros csatlakozást. A kőbánya pormentesítésére szolgáló szűrőberendezést elő-leválasztó kamrával látták el, amely biztosítja az áramlás egyenletes, 60/40% arányú eloszlását a szűrőegységben. A beszívott levegő 60%-a szűrő felső, 40%-a pedig a szűrő alsó részében kerül a szűrőházba. Az elő-leválasztó kamrában ugyanakkor végbemegy a durva részecskék közvetlen leválasztása, és azok – a szűrőelemekkel nem érintkezve – szabadon az ürítő bunkerbe hullanak. A lapos szűrőzsebek előnye a szűrőfelület kiváló aránya a szűrőház méretéhez képest.

Bővebben a G&G Fan BAG szűrőről itt. A kivitelezést és a szerelést a V-dusting kivitelező cég biztosította.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.