Köszörűüzemi porelszívás

Partner: Köszörűüzemi porelszívás

Köszörűpor elszívására és szűrésére használt G&G JET BAG szűrőberendezésünk referenciája.  Szűrőegységeink szűrőközege köszörűpor szűrésénél hosszú élettartamú, valamint cseréje alacsony költségigényű.

Teljesítésünk a köszörűüzemi porelszívására alkalmas G&G Jet BAG szűrőberendezés gyártását és szállítását foglalja magába. A szűrőberendezés automatikus, sűrített levegős szűrőközeg-regenerálással ellátott. A szűrőközeg lapos, nem szőtt textíliából készült szűrőtömlő. Az elszívást magasnyomású, nagy hatékonyságú radiális ventilátor biztosítja. A G&G Jet BAG szűrőberendezés köszörűüzemi porelszívóként alkalmazva folyamatos elszívási teljesítményt biztosít. A szűrőközeg hosszú élettartalmú – kétműszakos üzemeltetés esetén legalább 5 év. A szűrőberendezést partnerünk, GreMi KLIMA, s.r.o. részére szállítottuk.

A szűrőegység sajátosságai

A G&G Jet BAG köszörűpor leválasztó szűrőberendezést elő-leválasztó kamrával láttuk el, amely biztosítja a durvább köszörűpor leválasztását, hogy az ne károsítsa a szűrőközeget. A regeneráló rendszer a szűrőberendezés felső részében helyezkedik el, azért, hogy az átszűrt levegő kimeneti csővezetéke a szűrőház alján csatlakozhasson. A regeneráló rendszer ilyen elrendezése elősegíti a szűrőközeg regenerálását, és a szűrőegység nyomásesése a szűrő működése közben alacsonyabb. A szűrőegység regenerálása intelligens vezérlőegységgel rendelkezik, amely a szűrőközeg nyomásveszteségének nagyságára reagál. Amennyiben a szűrő nyomása alacsony, a regenerálás kikapcsolt állapotban van. Ahogy a szűrő nyomásvesztesége emelkedik, a sűrített levegővel történő regenerálás intenzitása is növekszik. A szűrőegység regeneráló sűrített levegőt takarít meg, szemben a hagyományosan használt regenerálás-vezérlő rendszerekkel.

Köszörűüzemi porelszívásnál egyrészről nagyon finom, másrészről viszont durva porrészecskék is a rendszerbe jutnak, abrazív kopást okozva a szívóvezetékben. A kivitelezéshez hegesztett, vastag falú szívócsöveket használtunk az abrazív koptatóhatás minimalizálására.

Itt található katalógusunkban a használt G&G Jet BAG szűrőberendezéseket találja.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.